Installationsinstruktioner för ett Vance & Hines Big Radius

Vance och Hines erbjuder ett unikt avgassystem för din motorcykel i form av Big Radius. När du uppgraderar delar av din motorcykel, är avgassystemet normalt den första delen som skall beaktas av en expert. Detta beror på flödet av din ritt starkt beroende av utvecklingen av avgasrören och hela systemet. Idag, motorcykel avgassystem rankas först i motorcykeln branschens eftermarknaden uppgraderingar. Saker du behöver
Big Wrench Radius
3/8-by-2 ½-tums insexskruven
Nya fotpinnen montering
låsringen tång
Två 3/8 -by-3/4-inch flänsskruvar
Head rör
5/16-by-5/8-inch fläns bultar
Visa fler instruktioner
Borttagning av avgassystem

1

Lokalisera syresensorns kontakt på baksidan av motorcykeln, precis under sin oljetank på höger sida. Dra ur kontakten, mata trådarna änden genom ramen för att befria det från motorcykeln.
2

Öppna locket precis ovanför likriktare i framsidan av ramen för att få tillgång till den kontakten. Gör detta genom att ta bort skruvarna som håller fast locket med en skiftnyckel. Ta bort bandet genom att dra det ur din motorcykel med hjälp av fingrarna.
3

Lossa bultar på höger sida av brädan så att du kan ta bort avgassystemet och möjliggöra installation av Big Radius. För Harleys, kan detta endast göras med FLSTSC, FLSTF, FLSTN och FLSTC modeller.
4

Lossa klämmorna på värmeskölden finns på främre och bakre rören i avgassystemet med hjälp av en skruvmejsel att ta bort skruvarna. Ta bort muttrarna som håller fast varje rör i toppen av cylindern med hjälp av en skiftnyckel.
5

Ta passageraren fotpinnen och hängare på höger sida. Dessa fästes till monteringsfästet av avgassystemet. Använd en 3/8-by-2-1/2-inch insexskruven för att säkra ett nytt fotpinnen församling.
6

Ta ut hela avgassystemet samt de lägre monteringsnitarna på din motorcykel ram.
7

Ta ut avgasporten flänsar samt låsringar i lager systemet på din cykel, med hjälp av låsringen tång. Addera Installera Big Radius
8

Montera konsolerna i de nedre hålen i ramen till höger under höger passagerar fotpinnen, med två 3/8-by-3/4-inch flänsbultar. Lägga huvudet rören in i värmesköldar, säkra dem med # 20 slangklämmorna.
9

Ansök antikärvningsmedel på gängorna syresensorn att installera huvudet rören. Montera flänsarna och låsringar från avgassystemet på dina nya huvud rören och fäst dem med nötter lager fläns.
10

Fäst rören till din konsol med 5/16 x 5/8-tums flänsbultar och rikta rören för att säkerställa att det inte finns något mellanrum mellan de två ljuddämpare organen.
11

Montera sköldar ljuddämpare värme med hjälp av # 28 håls klämmor och mata tråden av motorcykelns främre syresensor rakt igenom ramen.
12

ihop avgassystemet, ändra ordningen i dess nedmontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109671.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.