Hur man installerar en Scorpio Alarm på en motorcykel

Som en av de främsta tillverkarna av mc-specifika säkerhetssystem, innehar Scorpio ett rykte för sina system motorcykel larm. Trots den skenbara komplexitet Scorpio larmets tvåvägs kommunikationssystem, som varnar motorcykelns ägare av en störning, är systemet enkelt monteras på nästan alla motorcyklar som är utrustad med ett batteri. Även Scorpio erbjuder modell-specifika kabelstammar att förenkla installation med de medföljande universella förnödenheter för att installera larmet är nästan en plug-and-play erfarenhet. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Scorpio Larmsats
spritikompresser
Zip-slipsar
Visa fler instruktioner
1

Utforma innehållet av larmets monteringssats och komponenter. Kontrollera att ledningsnätet och alla T-krankoppling är närvarande.
2

Tillgång till motorcykelns elsystem och batteri. För de flesta motorcyklar, är det elektriska systemet gömd under sadeln. Ta bort sätet, antingen genom uppläsning eller unbolting det, och ställa in stolen åt sidan. Koppla loss batteriets negativa (-) terminal med en stjärnskruvmejsel för att skruva loss terminalen bulten. Flytta den negativa (-). Terminalen från batteriet, hålla den fri från motorcykelns ram för att förhindra kortslutning
3

Mount larmets styrenhet under förarsadeln eller karmsida täcka. Rengör monteringsplatsen med en spritkompress att avlägsna smuts och olja. Placera en remsa av kardborrebanden på monteringsplatsen och bibehålla trycket på remsan i 30 sekunder. Applicera matchande kardborrebandet till baksidan av styrmodulen, anbringa tryck på remsan i trettio sekunder. Montera styrenheten på motorcykeln.
4

Förlägg styrmodulen antenn bly längs motorcykelns ram, för att undvika rörliga komponenter undvika skador på antennen. Fäst antennen med zip-band som behövs.
5

Anslut viktigaste kablaget till styrenheten. Dra den svarta ledningen med ringkabelsko till batteriets positiva (+) pol. Skruva loss batteriets terminal bolt med en stjärnskruvmejsel och installera styrmodulen ring terminal på batteriets positiva (+) pol. Sätt i och dra åt terminalen bulten med en stjärnskruvmejsel.
6

Anslut sekundära ledningsnätet till den huvudsakliga selens fyra stift. Använd T-krankoppling att skarva de sekundära kablagen leder in i motorcykelns elsystem. Anslut den svarta kabeln till en känd jordledning, såsom ett bakljus jordledning. Anslut par grå leder till makten blinkers sladdar. Anslut den orange ledningen till en effekt tråd som är ansluten till tändningslåset, såsom en baklykta eller strålkastare. Fäst alla lösa trådar till motorcykelns ram med zip-ties
7

Anslut batteriets negativa. (-) Terminal, dra åt terminalen bulten med en stjärnskruvmejsel. Sätt tillbaka locket frame sidan eller sadeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107048.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.