Hur korrekt att dra en motorcykel på en Trailer

dragande en motorcykel på ett släp måste göras på rätt sätt för att garantera din säkerhet och säkerheten för alla runt omkring dig medan du dragande cykeln. De fästpunkterna på en motorcykel finns på höger och vänster handtag och bakhjulet swing arm. Saker du behöver
bogsera fordon
dragkrok
Trailer
Broms Hänglås anslutning
4 ratchet remmar
Visa fler instruktioner
1

tillbaka bogsera bilen till bogsera trailerns stödben. Placera släpets bärarmen över dragkrok bollen. Tryck ner trailern bärarm fram armen låses fast på dragkroken. Lås trailern till dragkrok med hänglås.
2

Anslut trailern sladden bromskraft till bromsen anslutningen på dragkroken. Pumpa bromsen inne dragfordonet att se bromsljusen fungerar korrekt på släpet.
3

Ladda upp motorcykeln på släpet. Skjut upp motorcykeln hela vägen till framsidan av trailern så framdäcket vidrör den främre räcket.
4

Anslut kroken på änden av en av spärr remmar till rätt våning fästpunkt- -eller en likvärdig fast plats - på släpet. Bly den motsatta änden av denna rem till den nedre änden av den högra styret bredvid hastighetsmätaren. Upprepa för vänster front med en annan spännbandet. Dra åt de två spärrfunktion remmar tillräckligt för att komprimera de två främre gafflarna. Rock motorcykeln. Om motorcykelns framdel flyttar, banden är för lös.
5

Anslut en av spännbandet krokar till höger sida av swing arm bredvid bakhjulet. Leda den motsatta änden av denna rem till rätt våning fästpunkt. Upprepa med en annan spännbandet för den vänstra sidan av svingarmen. Dra åt de två spärr remmar. Kontrollera att det inte finns något spelrum i spärr remmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106904.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.