Hur man laddar ett batteri på en Goldwing 1800

Honda flaggskepp, den Goldwing 1800, är ​​utrustad med en mängd elektroniska tillbehör avsedda att ge sina ryttare med den högsta graden av service på den vägen. Medan Goldwing s avgiftssystemet är mer än kapabla att leverera behoven av tillbehör kan batteriet laddas ur under långa perioder av inaktivitet. Sätta i batteriet till en rännil-laddare kan ge en låg strömstyrka avgift för att behålla batteriets spänning under lagring, eller för att återuppliva ett kritiskt utarmat laddning. Åtkomst till Goldwing batteri kräver avlägsnande av sätet och plastkåpan fäst vid den vänstra sidan av ramen. Saker du behöver
insexnyckel, 4 mm
kryssmejsel
Hylsnyckelsats
Hylsnyckel
Batteriladdare
Visa fler instruktioner
1

Skruva ur skruvarna från passagerarsätet handtag med en 4 mm insexnyckel. Nå mellan passagerarens delen av sätet och passageraren ryggstödet, lyft sedan upp sitsen och bort från sätesskenorna. Dra hela sätet bakåt av motorcykeln tills den kan lyftas bort.
2

tag i den vänstra ramkåpa nedanför sätesskenorna. Dra bort ramkåpa från gummigenomföringarna inbyggd i ramen.
3

bort häftstift från botten av batterilådan hjälp av spetsen på en Phillips-skruvmejsel. Dra batteriets lock som döljer batteriet.
4

bort bulten från toppen av batteriet hold-down bandet med hjälp av en 10 mm hylsa och en hylsnyckel och dra sedan bort remmen från batteri. Dra ut batteriet ur batterifacket lådan tills du kan komma åt batterikablarna
5

bort batterikablarna, börjar med det negativa. (-) Kabeln följt av den positiva (+) kabel, med en Phillips-skruvmejsel. Ta ut batteriet ur lådan. Hoppa över detta steg om du ska ladda batteriet när den sitter i motorcykeln.
6

Anslut batteriladdaren röda, positiva krokodilklämman till batteriets positiva (+) terminal, och sedan den svarta krokodilklämman till den negativa (-) pol. Slå på laddaren och låta batteriet laddas tills batteriladdaren "Charging" släcks.
7

Ta bort batteriklämmor laddare alligator, med början med den svarta negativa klämman följt av röda positiv clip.
8

Sätt tillbaka den positiva batterikabeln till batteriets pluspol, följt av den negativa kabeln till den negativa polen. Skjut in batteriet i batterifacket och skruva ur batteriet hold-down bandet på plats. Hoppa över detta steg om batteriet laddat i motorcykeln.
9

tillbaka batteriet lock. Skjut den vänstra sidoluckan på motorcykelns ram.
10

Skjut fliken på framsidan av sitsen i öppningen skuren i motorcykelns ram. Tryck på den bakre av sätet förbi passageraren ryggstöd och på sätesskenorna. Skruva passagerare bultar gripstång på plats för att säkra stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111655.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.