Saker att veta om en 750 Shadow

Honda Shadow 750 är en populär kryssaremotorcykeln för sitt pris och specifikationer. Mer kraftfull än en förrätt cykel på grund av sin större cylindervolym, är Shadow 750 främst för erfarna ryttare. Om du tittar på att köpa din första Shadow 750, finns det några viktiga saker att veta om cykeln innan du tar steget. Cykeln finns i två modeller med 2009, Honda Shadow Spirit 750 och Honda Shadow Aero. Allmänna specifikationer

Honda Shadow 750 2009 modell är tillverkad av en stålram och plast kroppsdelar. Motorn, trots namnet, är faktiskt 745 kubik cm och är en fyrtakts V-twin typ. Den har en 3,7 tank gallon gas, men kommer inte med en varningsmekanism för när din bränsle är låga. Transmissionen är endast tillgänglig i en manuell femstegad versionen. Den har en elektrisk startmotor och en dubbel förgasare typ bränslesystemet.
Skillnad
p Det finns några skillnader mellan modeller som inte är estetisk. Samma generella specifikationer gäller för båda cyklarna. Det finns dock små skillnader i ramen. Till exempel, sitter sätet på Anden vid 652,8 mm från marken, medan Aero sätet är 657,9 mm. Vidare har Anden ett stycke säte, medan den Aero säte är en tvådelad. Anden har en något högre slagvolym och vikt på 1,48 jämfört med Aeros 1.43. Slutligen är Aero en tyngre cykel med en £ 519,4 torrvikt jämfört med Andens £ 503,5.
Colors

Med undantag av svart, de två cyklarna kommer inte i samma färg. Din färg preferenser kommer därmed att ha en stor betydelse för vilken cykel du vill köpa. The Spirit modell kommer i pärlvit med silver pinstripe, pärla svart med röd pinstripe, och en blandning av godis mörkröd och metalliskt silver. Aero-modellen kommer i godis mörkröd, svart med ormskinn mönster, metalliskt titan och vitt, och en pärla blått och silvermetallic mix.
Underhåll

Honda stoltserar på att göra cyklar som du kan rida utan att spendera en massa tid att arbeta ut The Kinks. Till stöd i detta avseende på Shadow 750, båda cyklarna har solid state tändning och cam skadereglerare kedja som fungerar automatiskt. Cykeln levereras också med en 12-månaders garanti när ditt köp är det nya.
Prissättning

två cyklar är samma pris. Båda de senaste modellerna (som av 2010) detaljhandeln på $ 6999.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106802.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.