Hur du ändrar en Harleys Transmission Oil

Medan de flesta motorcyklister är väl insatt i den rätta metoden för att ersätta deras maskinens motorolja, måste Harley-Davidson ryttare också ersätta en separat vätska som smörjer deras motorcykelns växellåda. Detta kan orsaka viss förvirring för nyare ägare av Milwaukees finaste motorcyklar, eftersom de flesta tillverkare befästa sin motor och transmission till en enda enhet. Lyckligtvis ändra transmissionsolja är en enkel uppgift som inte kräver speciell kunskap. Saker du behöver
Oljetråg
Hylsnyckel och uttag
Oljeplugg O-ring
handdukar Shop
1 liter transmissionsolja
Visa fler instruktioner

1

Skruva av locket från den högra sidan av transmissionen. Leta avtappningspluggen på botten av transmissionen och placera ett oljetråg direkt under den.
2

Skruva bort avtappningspluggen med en hylsnyckel och låt transmissionsolja rinna helt.

Billiga 3

Ta bort O-ringen från avtappningspluggen och torka bort eventuellt skräp eller uppbyggd med en butik handduk. Slip en ny O-ring på avtappningspluggen. Sätt i avtappningspluggen i transmissionen och dra åt den med en hylsnyckel. Torka bort eventuell kvarvarande vätska från botten av transmissionen med en butik handduk.
4

Sätt i en tratt i påfyllningshalsen på höger sida av transmissionen. Lägg upp till en liter färsk transmissionsolja. Ta bort tratten och torka bort transmissionsolja som kan ha spillts med en butik handduk. Skruva på tanklocket på påfyllningsröret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107045.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.