Kawasaki Drifter Fender Tips

När Kawasaki anges att bygga sin Drifter motorcykel mellan 1999 och 2005, hade de ett enda mål i sikte: att skapa en modern version av den klassiska indiska högsta populär under 1940-talet och 1950-talet, och mycket eftertraktade som samlarobjekt idag. Som ett resultat, kan många av krom klä upp delar som är eller var avsedda för användning på den indiska Chief användas på Kawasaki Drifter. Det finns två typer av stänkskärm tips som är tillgängliga. En typ är fender stötfångare, som är krom skenor som skyddar fender från stötar, och den andra typen är chrome bolt-on eller stick-on fender täcker. Reproduktion främre och bakre tips Fender

framskärm tips för Kawasaki Drifter motorcykeln kan anskaffas genom att utnyttja delar som ursprungligen var avsedda för användning på den indiska chefen. Reproduktion indianhövdingen motorcykel fender spetsar kan installeras på Kawasaki Drifter med endast minimal modifiering. Eftersom den ursprungliga indiska högsta utnyttjade bolt-on fender omslag, och Kawasaki Drifter inte har fästhål i främre delen av stänkskärmen, måste du antingen koppla bort skruvarna för reproduktionen spets eller borra hål i din Kawasaki fender. Reproduktion bakskärm tips finns i stilar som matchar styling av fender reproduktion främre tips. Du hittar reproduktioner genom indiska restaurering kataloger och vintage motorcykel butiker som specialiserat sig på eller bära indiska motorcykeldelar.
Original Equipment Indian Motorcycle Tips

Även om det är ett dyrt alternativ kommer originalutrustning Indian motorcykel fender tips fungerar på Kawasaki Drifter. Dessa fender tips kan enklast hittas på motorcykel swap möter eller online via auktionssajter. Originaldelar med gott skick krom kommer kommandot en premie, så tänk på att du kan behöva spendera mer för att få dessa delar i gott skick. Delar som kämpar eller visar sin ålder kommer att vara mycket billigare, dock, och kan göra ett bra komplement till din Drifter.
Kawasaki Drifter Fender Tips

Även indiska fender tips kommer att arbeta på Kawasaki Drifter, är det möjligt att köpa fender tips särskilt utformade för att fungera med Kawasaki Drifter. Skillnaden mellan dessa konstruktioner är i det sätt på vilket fender spetsen är monterad. Hellre än att behöva ändra fender eller spetsen, Kawasaki Drifter stänkskärm tips använder antingen en dubbelsidig svamp tejp för att fästa fender tips till fender, eller en silikon lim. Den Kawasaki Nomad och Mean Streak båda använder samma tips framskärm samt.
Annat alternativ för Fender Tips
p Om du inte bryr dig om utseendet på fender tips, men ändå vill ha en viss nivå av skydd för fram-och bakskärm på din motorcykel, överväga att lägga fender skenor. Medan fender tips skyddar endast framkanten av fender, fender skenor wrap runt fender helt, ger en stötfångare som skyddar din fender mot repor på både fram-och baksidan av motorcykeln. Dessa fender stötfångare monteras genom att borra in i sidan av framskärmen och montera skruvar för att fästa det på plats, men en gång installerat, de gör ett glädjande komplement till den grafiska utformningen av Kawasaki Drifter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110832.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.