Hur till Mount sadelväskor på en XR600

En XR600 är Hondas 600cc långväga " enduro " dirt bike . Den XR600 är avsedd för tävlingar såsom Baja 500 - långlopp som täcker massor av tuff terräng samt platt del plant spår . Honda tillverkar saddlebags specifikt för XR600 . Installationsprocessen för sadelväskor är inte svårt och fungerar på alla XR600 modell som Honda har . Du kan ha detta projekt avslutades i ca 5 minuter . Saker du behöver
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna på baksidan av sätet till den ram på höger och vänster sida med skiftnyckel ställa . Fästskruvarna är i vanlig syn .
2

Lyft den bakre delen av sitsen uppåt . Lay sadelväskan över den bakre stänkskyddet och lägga lång flik av sadelpåsen under den bakre av sätet. Anslut fästremmarna på den övre högra och vänstra sadelväska till varandra under den bakre stänkskyddet av de låsande kontakterna .
3

Dra spännband ansluten till rätt sadelväska att spänna fästband , se till att sadelväskor inte rör sig medan ridning . Byt sätet till ramen och tryck ner på sätet för att rada upp stödet hål på sätet till ramen . Byt ut fästskruvarna till höger och vänster bakre sidorna av sätet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106855.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.