Harley Davidson specifikation

Harley Davidson är förmodligen den mest ikoniska av motorcykeltillverkare. Dess motorcyklar är kända för brutal råstyrka och klassiskt utseende. Harleys sortiment av motorcyklar omfattar allt från dess blixtrande snabb Sportster intervall, till Hells Angels 'favorit, Touring området, snarare excentriska trehjulingar. Alla Harley produkter är kända för sin topp-byggda kvalitet och gräns-driver specifikationer. 2011 Harley-Davidson FLTRU Road Glide Ultra

FLTRU Road Glide Ultra besitter en PowerPak installation med en imponerande Twin Cam 103 motor och ett deplacement på 1690 cc. Den kommer med ett låsningsfritt bromssystem (ABS), och är utrustad med Harley-Davidson Smart Security System med en handsfree-fob. Dessutom kommer modellen med en 80-watts fyra högtalare Harmon /Kardon ljudsystem med en CD/MP3 spelare.
2011 Harley-Davidson FXDC Dyna Super Glide Custom

FXDC Dyna Super Glide Custom drivs av en Twin Cam 96 motor. Den är utrustad med en mjuk-shifting sexväxlad Cruise Drive växellåda, och en fem-liters Super Glide Custom bränsletank. Den har en svart drivlina med kromade kåpor och krom-pläterad stålhjul

. Dyna Super Glide är utrustad med en låg profil krom tank konsol med elektronisk hastighetsmätare.
2011 Harley-Davidson FLSTFB Fat Boy Lo

FLSTFB Fat Boy Lo har en styv-monterad, balanseras Twin Cam 96B V-Twin motor, med en elektronisk Sekventiell Port Fuel Injection (ESPFI), och sexväxlad Cruise Drive Transmission.

Den är utrustad med en fem -gallon bränsletanken och en hästsko oljetank. Den har ABS, en vägmätare resa switch, samt en stor vägmätare avläsning med växel och RPM displayen.
2011 Harley-Davidson XR1200X

Del av Harley Davidson Sportster sortiment, den XR1200X har en isolering-mounted XL Evolution V-Twin motor med en cylindervolym på 1.200 cc, och en svart pulverlackerad finish. Det har downdraft Elektronisk Sequential Injection Port Fuel (ESPFI), hög-specifikation kamaxlar, en stor kapacitet oljekylare och precision oljekylda topplock.

XR1200X är utrustad med Showa fullt justerbara stötdämpare bak och stora kolvar framgaffeln. Dess Nissin dubbla främre bromsarna är utrustade med fyra kolvsok och 292 mm full flytande rotorer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109670.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.