Så här ändrar en Honda XR250L

Honda XR250L är en 249cc fyrtaktsmotor dirtbike som är gjord för långlopp såsom Baja 500. Ändringar för denna dirt bike är helt upp till din kreativitet och din ekonomiska ställning. Denna dirt bike är inställd för enkla ändringar som kommer ganska billigt jämfört med andra smuts cykel modeller. Saker du behöver
Motorcykel stativ
Wrench
Hammer
Ratchet uppsättning
Ny drevet
Owners manual
Visa fler instruktioner
1 < p> Placera Honda XR250L på en motorcykel stativ. Den bakre däcket måste bort från marken. Med hjälp av nyckel avlägsnar axeln låsmuttern på sidan av det bakre däcket. Använd en hammare för att knacka ut den bakre däcket axeln. Skjut bakhjulet framåt mot motorn och koppla bort kedjan från bakre däckets drev.
2

Använd spärrfunktion inställd för att ta bort de muttrar som förbinder den bakre däckets drevet på bakhjulet. Dra den bakre däckets drev bort den bakre däcket.
3

Placera den nya högpresterande drevet på bakhjulet. Fäst det nya drevet på bakhjulet med hjälp av muttrar och spärrfunktion inställd att dra åt muttrarna.
4

Placera den bakre däcket tillbaka på ramen. Tryck på den bakre däcket mot motorn och återansluter disken kedjan till nya drevet. Sätt in axeln i mitten av det bakre däcket. Använd hammaren för att knacka axeln på plats. Byt axeln säkra muttern och dra fast med skiftnyckel.
5

Dra den bakre däcket bort från motorn för att spänna kedjan. Spänn kedjan till de specifikationer för denna årsmodell och balansera bakhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106889.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.