Hur man tar bort en 1998 - 2005 Suzuki Katana 750 bakhjul

Underhålla Katana 750 själv kan du spara hundratals dollar i reparationskostnader. Du kommer att behöva ta bort bakhjulet ofta under hela livstiden för din motorcykel som Katana bakre däck och bromsar nöts bort. Även om det kan verka överväldigande i början, är Katana relativt lätt att arbeta med och de medföljande center hjälpmedel Stå i processen. Räkna med hela uppgiften att ta minst 30 minuter att slutföra. Saker du behöver
Hylsnyckel
14 och 22mm uttag
bungee rep
12mm skiftnyckel
affärshandduk
Tänger
Visa fler instruktioner

1

Välj en plan, jämn yta för din arbetsplats. Lyft din Katana på dess centrum står att höja bakhjulet från marken.
2

Skruva par bultar som håller den bakre bromsok till dess fäste med en hylsnyckel och en 14mm hylsa. Dra bromsok nedåt och bort från den bakre hjulets bromsskivan. Häng bromsok från svängarmen med en bungee rep.
3

Bänd saxsprinten ut ur slottet muttern på den högra sidan av bakaxeln med en tång. Skruva slottet muttern från axeln med en hylsnyckel och en 22mm hylsa. Dra brickan och högra kedjespännaren plattan från axeln.
4

Lossa kedjan muttrarna justeringsanordningen lås, placerade på båda sidor av svängarmen nära bakhjulet, med hjälp av en 12 mm skiftnyckel. Vrid båda justerare medurs med din 12mm skiftnyckel för att lossa kedjan.
5

Dra kedjan delvis av bottnen av det bakre hjulets kedjehjul. Snurra hjulet en aning tills kedjan är befriad från drevet. Täck den vänstra sidan av swing arm med en butik handduk, sedan loop kedjan över det.
6

Placera en träbit en tum tjock under bakhjulet för stöd, dra sedan bakaxeln ut från den vänstra sidan av svängarmen. Dra den vänstra plattan kedjespännaren utanför svängarm för hand.
7

Rulla hjulet bakåt tills den är befriad från svingarmen. Dra distanserna och den bakre bromsok s monteringskonsolen i hjulets nav.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110941.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.