Hur man överför en motorcykel med en bärgning titel i Kentucky

De begränsningar kör ett fordon bärgning titel i Kentucky inte varierar, oavsett om fordonet är en bil eller en motorcykel. Det kan inte vara försäkrad eller köras på allmän väg tills ett "ombyggd titel" utfärdas, vilket kommer att kräva bevis på att motorcykeln har återställts till trafiksäkert skick. När du får en ombyggd titel, kan din motorcykel vara försäkrad, driven och säljs som en trafiksäkra fordon. Saker du behöver
reparation kvitton
Inspektionsrapport
check eller postanvisning
sanningsförsäkran Motor Vehicle Monterad från havererade eller Bärgats Motorfordon
Ansökan om Kentucky Certificate of Title /Registrering

Visa fler instruktioner
1

Reparera din motorcykel till trafiksäkert skick. Se till att hålla kvitton för de delar så att du kan bevisa att de inte var stulen. Du behöver också kvitton för arbetskraft och en attesterad redogörelse för de reparationer som gjordes.
2

Skaffa ett uttalande lien utsläpp från någon part som innehar panträtt på motorcykeln.
Sida 3

penna tracings av motorcykelns motor och ram identifikationsnummer.
4

Skaffa ett uttalande på företagets brevpapper från det försäkringsbolag som försäkrade motorcykeln. Detta uttalande skall i detalj de skador på fordonet. Detta uttalande är endast nödvändigt om motorcykeln är skadad mindre än 75% av sitt ursprungliga värde.
5

Ladda ner och fylla i en sanningsförsäkran Motor Vehicle Monterad från havererade eller Bärgats motorfordon (se Resurser avsnitt), och har din signatur attesterad. Skicka in denna ansökan tillsammans med din reparation kvitton, meddelandet om reparationer, motorcykelns taggar licens, en panträtt utsättning uttalande, tracings penna och försäkringsbolaget skadorna uttalande till länet kontorist kontor i det län där du bor. Vänta ett godkännande anmälan ska skickas till dig.
6

Ladda ner och fylla i en ansökan för Kentucky Certificate of Title /Registrering (se Resurser avsnitt).
7

Take motorcykeln till en statligt godkänd bärgning fordon inspektör och har det kontrollerats att bekräfta att det är i trafiksäkert skick. Inspektören kommer att fråga dig en inspektionsrapport.
8

Ta ifylld ansökan tillsammans med inspektionsrapporten, godkännandeaviseringen och en check eller postanvisning för $ 9 till länet kontorist kontor för det län där du bor. Din titel kommer att skickas till dig inom ett par dagar. Det kommer att stämplas med uttrycket "byggas om."
9

Överför den ombyggda titel till köparen på samma sätt som du skulle överföra en vanlig titel. En ombyggd titel kan vara försäkrad, driven och sålt lika lätt som en vanlig titel kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106827.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.