Vad Är Sadelväskor?

Sadelväskor, eller packväskor, är en form av bärande bagage bifogas en motorcykel, oftast placeras bakom sadeln och över bakskärmen. Historisk användning

sadelväskor användes innan uppfinningen av motorcykeln av ryttare, som bifogade väskor till sin hästs sadel att bära förnödenheter.
Funktion

sadelväskor är utformade för att bära varor, kläder eller utrustning genom att placera tyngden av lasten till motorcykelns ram. Detta gör det möjligt för föraren att eliminera bördan att bära en ryggsäck
Typer

sadelväskor finns i två olika former:. Mjuka väskor och hårda fall. Mjuka väskor, ofta gjorda av läder eller nylon, är lättviktig och lätt monteras eller tas bort av åkaren. Svåra fall ger en högre grad av skydd då de är gjorda med en hård plast eller glasfiber skal, som kan vara permanent eller tillfälligt monterad på ramen.
Fördelar

Normalt anses standardutrustning på kryssare och touring stil motorcyklar, sadelväskor tillåter föraren och passageraren att bära fler bekvämligheter för längre turer.
Överväganden

försiktig när du laddar din sadelväskor som överbelastning kan störa motorcykelns hantering. Överbelastning också kan skada sadelväska eller dess monteringsverktyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106548.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.