Honda Shadow Sabre Information

The Shadow Sabre var anpassade motorcykel tillverkad av japanska biltillverkaren Honda mellan 2000 och 2007. Som en variant av VT1100C2 motorcykel linje, ersatte Shadow Sabre Shadow ACE, som hade producerats på 1990-talet. Trots en sjuårig produktion springa, genomgick Shadow Sabre mycket minimala förändringar och alla modeller har mycket gemensamt. Styling

Shadow Sabre var en fabrik anpassad klass motorcykel med dramatiska styling tänkt att imitera kraftigt anpassade specialitet cyklar. Shadow Sabres har en klassisk droppformad gastank och stora fendrar. Lack på bensintanken och fendrar, som varierat från år till år, är ett av de få sätt att skilja en Shadow Sabre från en annan. Motorcykeln sitter lågt och har dubbla avgasrör på höger sida. En enda rund strålkastare fullbordar utseendet på en anpassad cruiser.
Motor

Honda Shadow Sabre drevs av en 1099 kubikcentimeter (66,7 kubiktum) fyrtaktare , vätskekyld V2 bensinmotor med tre ventiler per cylinder. Ignition styrdes digitalt med två tändstift per cylinder. The Shadow Sabre använde även en femväxlad manuell shifter och en solid axel drivsystem. Med denna konfiguration Shadow Sabre producerade 60 hästkrafter, vilket var gott om kraft för dess 577 £ vikt. Motor kompression fastställdes till 8.0:1 och en enkel överliggande kamaxel användes, tillsammans med förgasning istället för bränsleinsprutning.
Övriga specifikationer

Honda Shadow Sabre använde en justerbar höjd sits, vilket skulle kunna sänkas till 27,2 inches ovanför marknivå. Motorcykeln byggdes på en 64,6 tums hjulbas. Bränsletanken var i stånd att hålla 4.2 liter. Skivbromsar fram (12,4 tum i diameter) och bak (10,9 tum i diameter) användes för att stoppa. The Shadow Sabres fram 41-millimeters gaffel var inställd på en 32,7-graders lutningsvinkel och hade 4,7 inches av resor.
Positiva recensioner

Honda Shadow Sabre fått en 78 Betyg (av 100) från online motorcykel encyklopedin Bikez.com, poäng över genomsnittet för liknande anpassade cruisers i nästan varje kategori. Det gjorde störst i termer av dess utseende, total tillförlitlighet och låga underhållskostnader. Recensenter också hittat Shadow Sabre att vara en kraftfull aktör som var kul att köra. Ställ mot sitt pris som en ny modell (i mitten av 8000 $ intervall) Det ansågs också ett bra värde.
Nackdelar

Medan Honda Shadow Sabre gjorde ovan flesta andra anpassade kryssare i termer av säkerhet, men var ändå bara fick en 80 av 100 från Bikez.com. Andra nackdelar med Shadow Sabre inkluderar dess oförmåga att prestera bra under vissa förhållanden, inklusive terrängförhållanden och på en racerbana. Designad för att vara varken en all-terrain bike eller en racer, var kryssaren dessutom inte konfigurerad för långväga touring och var istället tänkt primärt för kortare intervall nöje cruising.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106487.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.