Hur du ändrar en Sprocket Cover i en 1986 Sportster

Harley-Davidsons 1986 XLH modeller är utrustade med en slutlig drivkedjehjul skydd för att förhindra skador på växellådans utgående drevet samt hålla kläder från snärjande i drevet. Locket monteras också och stödjer Sportster bakre cylinder avgasrör, höger sida ryttare fotpinnen och bakre broms huvudcylinder och bromshandtaget. Locket kan skadas från extrem fotpinnen trauma, såsom kan inträffa i ett vrak eller om cykeln tappas på höger sida. Skador på krom eller borstat aluminium gör det nödvändigt att ersätta locket för att återställa det estetiska överklagande av ditt 1986 Sportster. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
stjärnskruvmejsel
Ratchet
Hylsnyckelsats
Allen föraren satt
Nya kedjehjul täcker
Inch-pound momentnyckeln equipment shop trasor Sida 2 nya avgas packningar
2 nya ljuddämpare klämmor
Foot-pound momentnyckel
Visa fler instruktioner
borttagning
1

Park cykeln på företaget , plan mark och vila den på handvändning montern.
2

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med en 10 mm nyckel.
3

Skruva av avgas klämmor värmesköldens med en stjärnskruvmejsel. Ta bort värmesköldar och ställ dem åt sidan.
4

Ta bort muttrarna från avgasporten flänsen dubbar på främre och bakre cylindrar, med en Ratchet och uttag.
5

Ta bort de bakre huvudcylinder bultar och bakre bromsslang klipp från kedjehjulet locket, med en spärr och Allen drivrutin. Lyft bakbromsen spaken för att frigöra det från bakre huvudcylindern och exponera den främre ljuddämparen monteringsmutter.
6

Ta bort den främre ljuddämparen monteringsmutter och den bakre ljuddämparen montera skruv och mutter, med hjälp av en skiftnyckel.
7

Dra avgasröret flänsarna bort från huvudet och utanför avgasröret dubbar. Demontera avgassystemet som en enhet. Lossa ljuddämparen klämmor med Ratchet och uttag, och sedan dra halsdukar från avgasrören.
8

Ta bort de gamla avgas packningarna från avgasportarna i huvudet och kasta dem.

9

bort fotpinnen montering montering bolt, med en spärr och Allen driver, och ta bort fotpinnen från kedjehjulet locket.
10

Demontera skruvarna kedjehjul täcker, med en spärr och Allen förare, och ta bort locket.
Installation
11

Installera den nya drevet lock och bultar. Dra åt bultarna till 90-110 tum-pounds, med en tum-pound momentnyckel och Allen drivrutin.
12

Installera fotpinnen montering och bult. Dra åt fotpinnen säkert med en spärr och Allen drivrutin.
13

Inspektera avgasröret snap-ringar och se till att de passar ordentligt i avgasröret spåren. Använd en trasa för att torka överskott av kol från avgasröret slutar och avgasportar i huvudena.
14

Installera de nya avgas packningar i avgasportarna med avsmalnande kanten utåt. Se till att de nya packningarna sitter stadigt i avgasportar. Sätt avgasrören i portarna och skjut avgasfläns på avgasporten dubbar. Montera avgas brickorna hamn stud och muttrar och dra åt dem med fingrarna.
15

Installera ny ljuddämpare klämmor på avgasrören. Slip halsdukar på avgasrören. Vrid den främre ljuddämparen förrän montering fliken kommer att glida in på monteringsniten på drevet locket och montera den främre ljuddämparen monteringsmutter fingrarna.
16

Vrid den bakre ljuddämparen förrän den bakre ljuddämparen monteringsfliken anpassar med den bakre ljuddämparen fästet. Montera den bakre ljuddämparen montera skruv och mutter med fingrarna.
17

Dra avgas muttrarna portflänsen till 72 till 96 tum-pounds. Dra den främre och bakre ljuddämparen nötter klämma till 84 tum-pounds. Dra den främre ljuddämparen monteringsmutter till 20 till 40 foot-pounds. Dra den bakre ljuddämparen monteringsbulten till 35 till 40 foot-pounds.
18

Montera bakre huvudcylindern och bultar. Dra åt bultarna till 155-190 tum-pounds, med en tum-pound momentnyckel och Allen drivrutin.
19

Montera bakre klippet bromsledningen och drag åt med en spärr och Allen drivrutin.

20

Torka alla spår av olja och fingeravtryck från avgasrören och halsdukar. Montera sköldar ljuddämpare värme och dra åt dem ordentligt.
21

Installera batteriets minuskabel och bult. Dra åt bulten till 65 och 80 tum-pounds med en tum-pound momentnyckel och 10 mm hylsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111597.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.