Motorcykelram Byggmaterial

Bygga anpassade motorcyklar är en hobby för vissa och ett levebröd för andra. Byggare börjar med en grundläggande ram, som kan formas i en mängd olika sätt, och sedan lägga till den ram som de bygger sin cykel. Du kan lägga till valfritt antal olika saker till din motorcykel ram, beroende på vilken typ av cykel du bygger. De typer av bygg Motorcykelram leveranser är många, och de används enbart baseras på personliga preferenser. Metallrör

metallrör är den främsta plattformen för att bygga motorcykel ramar. Beroende på vilken typ av ram du bygger, kan du köpa slangar i flera typer av metall, allt från stål och aluminium till kolfiber och titan. Hybrid metaller kan också användas, såsom en blandning av aluminium och kolfiber eller magnesium och aluminium.
Sheet Metal

Plåt är ett av de basbyggvaror för motorcykel ramar. Den kan användas för att göra gastankar, speciella nödraketer som svetsas på ramen, anpassade skyltar och andra tillbehör som ingår i bottenramen, beroende på om du bygger en chopper, pro-gatan eller softail, till exempel.

Pipe Bender

Pipe Benders är en nödvändig komponent i byggandet av motorcykel ramar. För att anpassa den faktiska formen av metallrör, måste du använda en pipe bender att böja slangen för att passa just din stil ram. Handhållna rör Benders kan användas för mindre, en-cykel-projekt, medan mekaniska rör Benders används i massa-produktionsanläggningar där dussintals ramar som tillverkas på en regelbunden basis. Addera Svetsning

Svetsmaskiner är en annan grundläggande komponent för att bygga motorcykel ramar, eftersom de används för att faktiskt ansluta metallrör tillsammans. Dessutom är varje plåt (t.ex. egna tallrikar eller gastankar) svetsas på plats med hjälp av en svetsmaskin. Den typ av maskin och svets används beror på huruvida du är punktsvetsning eller bågsvetsning, liksom om du grovbearbetning i en ram eller arbetar på ett synligt, färdiga avsnitt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111077.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.