Hur man väljer den bästa Harley Davidson modellen för dig

Besluta att du vill rida och äga en Harley är ett stort steg. Det bästa sättet att åstadkomma välja en Harley för din kropp stil är att prova ett ut. Jag har ägt samma Harley sedan 1998 och har inte funderat på att byta. Jag gillar den jag har! Gas är billigt också! Saker du behöver
lust att rida en Harley
Harley återförsäljare närheten
Visa fler instruktioner
1

Det första steget i att välja en Harley som är rätt för din kaross är genom att besöka en Harley Davidson återförsäljare. Du kan lokalisera närmaste återförsäljare nära dig genom att besöka: http://www.harley-davidson.com/wcm/Content/Pages/home.jsp?locale=en_US. Klicka hitta återförsäljare längst upp på skärmen och skriv in ditt postnummer.
2

Undersök Harley Davidson hemsidan lite längre och få en uppfattning om vilka färger som finns tillgängliga för varje cykel stil. Det bidrar till att avgöra upp framför vilka färger som är för dig. Jag gillar rött, det är vad jag hade i åtanke och det är vad jag köpte.
3

Från webbplatsen kan du också få en bas uppfattning om vad en Harley kommer att kosta efter modell. Ha detta i åtanke när du besöker återförsäljare.
4

Besök den valda återförsäljare och be att få prova några Harleys ut. Genom att prova dem jag menar inte att försöka rida en! Bara observera inventering och be att sitta på dem.
5

Självklart, om du är en stor ol 'kille (som jag inte) att du förmodligen inte vill köpa en Sportster. Jag har sett det här förut, men egentligen större människor kommer att ha en större cykel som en fet pojke eller en Softtail. Jag är en liten men högt gal, så Sportster 1200 Custom passar mig väl. Den Sportster 883 är för en mindre person.
6

När man sitter på en Harley, ta del av avståndet mellan dina bakre änden på sätet och golvet. Kan du böja knäna eller är du knappt kan röra golvet? Du vill kunna böja knäna, men å andra sidan du inte vill att knäna i bröstet heller!
7

Se till att du har möjlighet att bekvämt nå styret med händerna och växelspaken och bromsar med fötterna. Du ska inte behöva luta sig framåt obekvämt att nå styret. Du ska kunna sitta upprätt utan ryggbesvär att nå allt.
8

Kontrollera att stolen är bekväm. Mindre cyklar har mindre platser. Du inte vill att dina "kinder" hängande utanför sidorna, LOL!
9

När du sitter på en Harley, se till att du kan lyfta cykeln upp från spark stå lätt. Om du är en liten flicka och kan inte lyfta cykeln utanför montern, vill du förmodligen inte att köpa just den cykeln. Gå till något mindre. Om du är en stor kille och du lyfter cykeln utanför montern och det nästan går flyga ut genom fönstret med er på det, vill du förmodligen en större cykel. Din motorcykel ska ha "rätt" känsla.
10

När du bestämmer dig för vilken modell av cykel du vill ha genom att försöka dem, fråga vidare om färger just denna modell levereras i. Du har redan en färg i åtanke från att besöka webbplatsen så förhoppningsvis är tillgänglig för dig.
11

Tänk på andra funktioner du vill att din Harley ha. Behöver det vara en tvåsitsig? Är baksätet bekvämt också? Behöver du en vindruta? Finns den med sadelväskor? Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106210.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.