Borttagning bränt gummi från Motorcykel Pipes

Motorcyklar är en livsstil för många människor. De rider sina motorcyklar i solen, i regn, i snö och i kylan. Folk rida motorcyklar för affärer och för nöjes skull och spendera hundratals dollar per år på att uppgradera och underhålla sina cyklar. Olyckor händer när man rider motorcyklar så ofta, och röra gummi till heta motorcykel rör kan resultera i en stor oreda. Däremot rengöring gummi från dina ledningar inte vara en omöjlig uppgift. Saker du behöver
mjuka trasor
fin stålull
krompolish
Ugnsrengöringsmedel
Kartong
Bil tvål
Wax
Visa fler instruktioner

1

Torka så mycket av gummit från rören som du kan. Låt motorcykeln för att köra för en minut eller två för att värma gummit för att göra det lättare att torka av.
2

Applicera en liten mängd krompolish på gummit, och gnugga kraftigt med trasan . Detta kan bidra till att undanröja kvarvarande gummit från rören.
3

Gnid gummit mycket försiktigt med fin stålull, om du inte kan torka av gummit bort med handduken. Sätt en liten droppe krompolish på din stålull, och vara mycket försiktig för att undvika repor dina rör. Torka av området med en trasa för att se till att du har tagit bort allt.
4

Placera kartongen mellan dina rör och kroppen av din motorcykel om gummit är att vara envis. Spraya området generöst med ugnen renare och låt den sitta i femton minuter. Använd en ugn rengöringsmedel framtaget för kall ugn rengöring, eftersom det är säkert att använda på krom.
5

Ta ditt trasa och skrubba ugnen renare ut dina rör. Dammsugaren ska vidta eventuella kvarvarande gummit rätt av dina ledningar.
6

Tvätta och vaxa din motorcykel så fort du har tagit bort gummit från dina pipor. Tvättning och vaxning din cykel kommer att garantera att du tar bort skadliga kemikalier från din motorcykel, och kommer att ge det tillbaka att vackra showroom glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106209.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.