Så monterar du ett Helmet Cam

Hjälm kameror eller kameror action, är små, högteknologiska kameror som fäster till din hjälm för att spela in en live-action video från vyn av idrottaren. De är oftast används i extrema sporter som skidåkning, snowboard, mountainbike och skateboard. Hjälmkameror låt åskådare visa åtgärder från förarens perspektiv. Många hjälm kammar lätt fästas och tas bort med hjälp av kardborreband för att hålla dem på plats. Saker du behöver
50mm bredd kardborreband
Visa fler instruktioner
1

Köp en stark industriell 50mm bredd kardborreband med lim på ena sidan. Dessa kan oftast hittas på din lokala järnaffär. De kan också hittas på nätbutiker hjälm kamera.
2

Skär en 4-tums långa, mjuka sidor bit av 50mm kardborreband. Fäst kardborrebandet till vänster eller överst på hjälmen, om den självhäftande sidan nedåt. Tryck kardborreband med handen för att se till att det är säkert att hjälmen.
3

Lay hjälmen kameran på eller mot den mjuka dubbelsidiga kardborrebandet på hjälmen. Placera linsen på kameran vänd framåt.
4

Skär en 4-tums lång remsa av grov dubbelsidigt kardborreband. Fäst den grova sidan av kardborre nedåt och ovanpå kameran, låsa den på hjälmen. Tryck ned båda på båda sidor av bandet för att säkra kardborre tillsammans, hålla kameran på plats.
5

ger ström till kameran. Anslut strömkabeln från baksidan av hjälmen kameran till batteriet. Kabeln kommer att klicka på plats för att visa att det är säkert.
6

Sätt på kameran från batteriet för att se till att kameran får ström och är funktionell.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107303.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.