Hur Töm Gas på en 2010 Ninja 250

Som den minsta medlemmen i Kawasakis linje av sportmotorcyklar har 2010 Ninja 250R hyllats som en pålitlig pendling motorcykel som är lätt att använda för de flesta nya motorcyklister. Däremot kan långa perioder av inaktivitet försämra Ninja 250R: s bränsleförsörjning, minska motorcykelns prestanda i processen. Du måste tömma gammal eller förorenad gas genom en ventil inbyggd i botten av bränsletanken för att förhindra problem med Ninja 250R s förgasare. Saker du behöver
5 mm insexnyckel
Shop handduk
Clear plaströr, 1/4-tums innerdiameter
5 gallon gas kan
Visa fler instruktioner

1

Park ditt Ninja 250 på sin kick stand. Om du har ridit motorcykeln nyligen, låt den svalna i minst 30 minuter innan du fortsätter
2

Ta bort skruven från botten av den vänstra sidoluckan -. Den svarta panelen direkt under bränsletanken och säte - med hjälp av en 5 mm insexnyckel. Dra sidoluckan bort från kragarna inbyggda i botten av tanken och motorcykelns ram, skjut sedan sidoluckan framåt tills den är fri från svansen spackling.
3

Ställ bränslekranen - placerad under den vänstra kanten av bränsletanken - till "On" läge
4

Wrap en butik handduk runt bränsleledningen på vänster sida av bränslekranen.. Kläm bränsleledningen s slangklämma, dra sedan bränsleledningen från bränsle ventilens utlopp. Fånga någon gas kvar i bränsleledningen med din butik handduk.
5

Bifoga en längd klar plastslang med en 1/4-tums innerdiameter över bränslet utlopp. Kör den motsatta änden av slangen i en 5-liters gas kan.
6

Vrid spaken bränslekranen från "On" läge till "Prime" läge för att dränera bränsletanken innehåll i din gasbehållare. Låt tanken avlopp i minst 10 minuter.
7

Rock motorcykeln från sida till sida när gasflödet, synlig genom plastslang, har reducerats till en tunn rännil. Ställ spaken bränslekranen till "On" läge när behållaren har tömts helt och dra sedan plaströr bort av bränslet ventilutloppet.
8

Tryck bränsleledningen tillbaka på bränslekranen, sedan pressa slangklämman och dra den över änden av bränsleledningen.
9

Skjut fliken på höger sida av sidoluckan i skåran skuren i motorcykelns svans spackling. Tryck montering chefer på baksidan av sidoluckan i kragarna inbyggda i botten av bränsletanken och ramen. Skruva fast bulten i botten av sidoluckan med en 5 mm insexnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/111006.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.