Ämbetet för en motorcykel Road Captain

Road kapten är namnet för ryttaren som samordnar en multipel-bike ride. Road kaptenen kan hänvisa till både ledare och sopmaskiner som bland sina övriga arbetsuppgifter, kontrollera att andra ryttare är säkra. Att arbeta som en del av ett team, är den väg kaptenen som ansvarar för säkerheten för ryttare och smidigt resan själv. Arbetsuppgifter omfattar planering, tänka framåt, kommunikation och ryttare utbildning. Vägen kapten kan även fungera som en guide. Planering av Ride

En väg kapten är en grundläggande del av en åktur planering. Speciellt där ryttare kan antalet i tiotals eller rentav hundratals, har hon att vara väl insatt i rutten. Hon måste veta om potentiella risker, vägförhållanden och några speciella händelser som sker vid tidpunkten för resan. En väg kapten kommer att rida på vägen ett par dagar i förväg för att se till att ingenting har förändrats, kommer att hålla ett öga på vädret, och kommer också att närvara vid möten rida planering. Addera utbilda och informera Riders

Vägen kapten förväntas informera gruppen innan ridturen. Han kommer att informera förarna om takten i attraktionen, berätta om sicksack formation, och kommer att förklara vilka bestämmelser som finns. Vissa turer kräver deltagarna att rida tillsammans i tät formation, medan andra har en mer lös "i din egen takt" stil. Vägen Kaptenen kommer även svara på frågor och utbilda nya förare i handsignaler och annan ridning etikett. Slutligen kommer vägen kaptenen lät ryttare vet vad de ska göra om de går sönder eller har ett missöde, och kanske har en taktfull ord i örat på en ryttare vars beteende orsakar problem.

Ledande Ride


Vägen kapten leder färden. Riders förväntas hålla ett öga på henne för ledtrådar om var att gå nästa. Arbeta tillsammans med blockerare eller sopmaskiner, kommer kaptenen hjälper också att blockera korsningar så att cyklister att passera utan att oroa trafik. Hon kommer då att passera tillbaka till fronten. Ibland vägen kaptenen stannar framför och bara blockerare göra korsningen arbete, och ibland hon arbetar med blockerare.

När ett filbyte sker, signalerar ledaren förändringen och den bakre vakten initierar det. Detta förhindrar körfältsbyte cyklar från att krascha in i varandra och ger också en säkrare kvarter för trafik. Indikatorer ses bakifrån och en stor kolonn av cyklar förändras är mindre sannolikt att skäras bort.
Stop Samordning

gas och bränsle stopp, vägen kaptenen kommer att ställa upp i en mellanstation område han har tidigare valt så att raden av cyklar kan montera. Efter att ha lämnat, kommer vägen kapten vänta tills den bakre vakten signalerar att alla är redo att gå innan accelerera till motorvägsfart.
Andra uppgifter av Road Captain

Övrigt arbetsuppgifter av vägen kapten inklusive behandlar polisen och andra oväntade överraskningar, och att se till att alla har en rolig, säker resa. Vägen kapten är en del av ett team som innehåller sopmaskiner och bakre vakten, och är, per definition, en erfaren ryttare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106895.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.