Hur du ändrar Sprocket på en 2007 R6

2007 års Yamaha R6 är en sport motorcykel med en 599 cc i-line fyrcylindrig motor. Alla Yamaha R6 modeller använder drivkedjor och två kedjehjul. Ett kedjehjul är förbunden med det bakre hjulet och det andra kedjehjulet är ansluten till transmissionen framför svängarmen. Fyra 1/2 tums muttrar säkra bakdrev och en 1/4 tum mutter fäster den främre drevet. Du kommer att behöva några grundläggande verktyg och ungefär två och en halv timme att byta båda dreven. Saker du behöver
Motorcykel Lift
Tänger
Tryckstång
Hammer
Socket Ratchet
ställa
Visa fler instruktioner
1

Höj R6 från marken med hjälp av motorcykeln hissen. Ta bort den bakre muttern hjulaxel med hjälp av tång och ställa muttern åt sidan.
2

Skjut bakhjulet framåt och ta bort kedjan från kedjehjulet. Placera tryckstången på axeln bulten och knacka ut den med hammaren. Dra bakhjulet från ramen.
3

Ta bort de fyra skruvarna från runt den inre kanten av den bakre drevet med Ratchet och uttag. Drag drevet från ratten. Placera det nya drevet på hjulet och dra åt muttrarna tills de ligger tätt.
4

Ta bort muttern i mitten av det främre kedjehjulet med Ratchet och uttag. Dra Framdrev bort transmissionskåpan. Placera den nya på transmissionen och dra åt muttern.
5

Placera bakhjulet på ramen och byta ut kedjan till dreven. Byt axeln till ramen och bakhjulet på motsatt sätt som du tog bort det. Byt axeln muttern och dra åt den. Sänk cykeln till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109116.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.