Hur koppla in en stereo till en motorcykel batteri

Cruising på motorvägen på en motorcykel är en spännande för många människor. Vad kan göra resan ännu bättre är att lyssna på dina favoritlåtar med en stereoanläggning. Det finns många stereoanläggningar som du kan köpa som kommer med högtalare och en fjärrkontroll för att styra den. Allt du behöver göra för att lyssna på din musik är ansluta enheten till din motorcykel batteri med medföljande elkablar. Saker du behöver
motorcykel stereo
Visa fler instruktioner
1

koppla bort batteriet från motorcykeln. Anslut stereo positiva strömkabeln, oftast röd i färgen, till den positiva batteripolen på din motorcykel. Anslut den negativa, eller jordledning, som är svart i färgen, med en bit av metallen nära batteriet.
2

Anslut högtalarkablarna löper från baksidan av högtalarna på din motorcykel. Om stereon kom med sina egna högtalare, kommer du att kunna ansluta högtalarkabeln direkt i baksidan av stereon. Om du ansluter stereo till inbyggda högtalare, uppmärksamma de etiketter på baksidan av stereon för att se var varje tråd går till.
3

Anslut fjärrkontrollen tråd från baksidan av stereon till fjärrkontrollen om det finns någon. Du kan också ansluta den extra ut kablarna från baksidan av stereon till en auxilary enhet, t.ex. en förstärkare eller subwoofer om du har en. Om inte, ska du inte ansluta dessa kablar till någonting.
4

Anslut ett objekt, t.ex. en iPod eller MP3-spelare till "aux in" ingångarna på baksidan av stereon med en uppsättning av RCA-kablar om du vill spela upp musik från en extern källa. Om du inte har någon av dessa poster, anslut inte någonting till "aux ingångar." Du kan nu koppla in batteriet till din motorcykel och använda fordonet och stereo.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/110646.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.