Hur man byter en Road Glide Stator

Moderna Harley-Davidson motorcyklar är mycket mer tillförlitliga än vintage modeller. Ett problem som verkar dyka upp då och då, men, är statorn misslyckande. Symptomen är motorn misständningar och spiltor, varefter startmotorn inte dra runt motorn. Om batteriet tar en avgift och sedan motorn startar och går, följt av en upprepning av det ursprungliga problemet, kan du ha en dålig stator. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Blocknyckelsats
insexnyckel ställa
dräneringskärlet
Harley-Davidson primära kedjan kil Kundservice manuell
Spännband
Visa fler instruktioner
1

Lossa justeringen kopplingskabel så mycket som möjligt. Se anvisningarna i bruksanvisningen.
2

Avlägsna avtappningspluggen vid botten av det primära fallet. Tappa ur oljan i tråget.
3

Ta bort alla skruvar som håller den primära luckan. Glöm inte de fyra skruvarna i mitten av locket. Ta bort locket. Var försiktig så att du inte river sönder packningen.
4

Sätt transmissionen på femmans växel. Applicera bakbromsen och fäst den med spännband. Vrid låsmuttern på kopplingstrumman moturs för att lossa den med en 1-1/8-inch uttag. Ta bort låsringen och justering plattan.
5

Ta bort de två små skruvarna på kedjespännaren och låt det svänga ur vägen.
6

Jam den plast kil mellan kedjan och främre kompensator drevet för att hindra drevet från svarvning. Placera en 1-1/2-inch uttag på muttern i mitten av drevet och vrid medurs med en breaker bar för att ta bort det. Skjut drevet och kopplingstrumma bort tillsammans med den primära kedjan.
7

Avlägsna skruven från mitten av starter mellanaxel och dra mellanaxeln off. Ta bort skruvarna som håller inre primära målet. Lossa de två skruvarna som håller startapparaten till det primära målet. Ta det primära målet.
8

Drag av rotorn från. Koppla ur statorn kontaktstycket. Ta bort skruvarna som håller statorn och dra bort det. Ersätta den med den nya statorn, och återmontera alla delar i omvänd ordning jämfört med demontering.
9

Refill det primära målet med olja. Följ anvisningarna i servicemanualen att justera kopplingen kabel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/108283.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.