Idéer för att bygga din egen Custom hjälm

Bära en hjälm kan rädda ditt liv men att vissa är det ett oattraktivt tillbehör. Lyckligtvis finns det en mängd olika sätt att anpassade bygga din egen hjälm för att reflektera din personliga stil. Designa din hjälm genom att lägga konstverk, med statliga färger, tatueringar och mohawks. Konstverk

Använda anpassade konstverk för att personifiera din hjälm kan uppnås genom att lägga till bild eller ord klistermärken, lappar och strass. Använd färg för att airbrush en egen design. Denna teknik kan vara utmanande, men du kan alltid anlita en professionell. Airbrushing med färg ger bilder eller slogans ett brett utbud av färger, skuggning och detaljer. Ett annat alternativ är att måla en av dina egna mästerverk på din hjälm. Gemensam konstverk ses på cyklister hjälmar är vargar, döskallar, flammor, och drakar.
Statliga Colors

Några motorcyklister vill visa sin patriotiska sida genom att måla sina statliga färger, flagga eller en statlig motto på sin hjälm. Målning sevärdheter som Frihetsgudinnan kan också spegla ditt hemland. Bikers tar långa resor och gillar att låta folk veta var de kommer ifrån och hur långt de har rest.

Tillämpa tatueringar på hjälmen
Tatueringar är annat unikt sätt att anpassa den. Vissa cyklister även har matchande tatueringar på sina armar, ryggar eller bröst. Detta är också ett bra sätt att få din egendom, om någon tycker hjälmen är deras kan du enkelt visa dina matchande tatueringar. Hylla någon speciell genom att tatuera sitt namn på hjälmen eller få sin bild målad på. Addera mohawksna

Mohawks inte bara lägga flare till din hjälm, men de fungerar som en säkerhetsfunktion som väl. Du kan välja från en mängd av ljusa färger och verkligen sticker ut från mängden. Säkerhetskomponenten på Mohawk är dess synlighet. Många gånger när en cyklist är inblandad i en olycka med en bil, förare hävdar att de inte såg motorcyklisten. Genom att lägga denna flashiga tillägg du kan minska dina chanser att ha en förare slog dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/109184.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.