BMW batterityper

BMW-bilar och motorcyklar anses vara några de finaste designade bilar på vägen. Det finns ett antal olika typer av batterier som kan användas av dessa fordon, med några som är mer effektivt att använda än andra baserat på deras prestationer, livslängd och effektivitet i olika förhållanden. Bly-syra batteri

Ett av de billigaste batterier som används i BMW bilar idag, dessa blybatterier innehåller och avrinning bly, blydioxid och svavelsyra. Antimon är en blandning som tillsätts för att förstärka ledningen, vilket gör dem ännu mer giftiga. En stor mängd väte utgasning uppstår med dessa batterier, vilket gör dem mycket miljömässigt ovänliga. Dessa batterier är också kända för att utsläpp och läckage under loppet av sin livstid och de är vanligtvis inte tillförlitliga bakom 40-50.000 miles och ofta måste bytas. De flesta av dessa batterier är standard i äldre modeller av BMW men är sakta på att fasas ut.
Lead kalcium-batterier

Lead Kalcium batterier har lägre mängder avgasning gör dem mycket mer miljövänligt och är relativt underhållsfria om de kommer att förlora sin laddning med tiden och slutligen upphör att fungera efter en viss tid. Dessa batterier kan användas i bilar eller motorcyklar eftersom de är förseglade, och kommer inte spilla. Om de är dräneras till en mycket låg spänning eller helt slut, när någon lämnar ljusen i bilen på t.ex. kan de aldrig bli fulladdad och kommer att behöva bytas ut.

hybridbatterier

den nyaste formen av batterier som används i BMW bilar är de Hybrid batterier, som använder mycket lite vatten men inte ut liksom bly /syra-batterier av gamla. Men dessa hybrid batterier är några av de mest miljövänliga och är relativt underhållsfria under hela tiden de är installerade i BMW bil eller motorcykel. Dessa batterier är inte avsedda för högpresterande BMW, eftersom de inte kommer att köra på så hög i en takt som bly kalcium eller blybatterier, men de kommer att köra längre och skapa mindre skadliga gaser som skadar miljön över tiden.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/107483.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.