Hur du köper Rör för en Harley

Harleys är kända för häftigt ljud som de gör. Men efter att ha åkt det ett tag, kan rören som följde med din cykel helt enkelt inte att göra något för dig, och du kanske vill uppgradera. Här är några tips på hur du hittar den perfekta uppsättningen av rör för din Harley-Davidson. Instruktioner
1

Undvik att ställa andras åsikter om ljudet från rören du kan överväga, eftersom det kan låta fantastiskt för dem kanske låter hemskt för dig. Eftersom ljudet är så subjektiv sak, kommer du vara nöjd bara hört dem själv. Aldrig köpa Harley rör från en katalog
2

. Utan att höra dem monterade på en Harley, har du ingen aning om hur de kommer att låta på din. Bilderna i katalogen är där för att sälja rören. De kan även visa dessa rör på en egen cykel, men du har ingen aning om hur de kommer att se ut på din maskin. Istället frågar folket på din lokala Harley-Davidson butik där du kan hitta en Harley lokalt med rören du tror att du vill.
3

inte snåla på att köpa rör för din Harley . Du kan hitta "den perfekta uppsättningen rör" på ett fynd pris, men det är troligt att du snart kommer att bli missnöjda eftersom de är förmodligen gjorda med sämre material av no-name företag. Kom ihåg att ditt missnöje med ditt köp kommer att pågå betydligt längre än tillfredsställelsen av att spara några dollar.
4

Gå online efter att du har bestämt vilka rör att köpa. Ofta kommer du att spara upp till 33 procent eller mer på dessa rör kontra köpa dem på generalagenten. Och om du tänker installera dem på din cykel själv, besparingarna verkligen tornar upp sig. Var medveten om att de flesta återförsäljare kommer att bygga anläggningen i kostnaden för rören som de säljer, och de förmodligen inte kommer att ge dig en rabatt om du planerar att installera dem själv (se Resources nedan).
5

har allt du behöver inför installation om du gör jobbet själv. Till exempel kommer du att behöva en återgivning eller en PCM uppgradering om du har en nyare Harley som är bränsleinsprutning. För äldre Harleys, kan du behöva en rejet om den har en förgasare. Utan dem kan du skada din cykel eftersom det kommer att köras för mager. gång installerat, kommer den rätta apparaten kan du anpassa ditt bränsle till dina nya rör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorcycles/106211.html

Previous:
Next:

Motorcyklar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.