Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du anpassar en Jon båt

Jon båtar, lätt igenkännbara med sina fyrkantiga bågar och plana bottnar, är vattenskotern preferens för sportfiskare och jägare på grund av sin stabilitet och förmåga att korsa grunt vatten. Anpassa en båt kan handla om allt från motor uppgraderingar, estetiska ändringar eller tillägg komfort. Som sådana båtar vanligtvis används av människor som behöver stabilitet och en tydlig siktlinje runt dem, installera en anpassad båtdäck är en vanlig modifiering. Bygga din egen däck kan åstadkommas med några verktyg och en resa till din lokala byggnads-leverans butik. Saker du behöver
plywoodskiva
Jigsaw
Aluminium vinkeljärn
Bågfil
Nötter Drill Mössor och bultar
vice
Måttband
Show Fler Instruktioner
1

mäta innermått din Jon båt, precis ovanför fabriksinstallerade säten.
2

Rita konturerna, mätt i steg 1, på ett ark av 1/2- till 3/4-inch-thick plywood, och klipp ut med en sticksåg.
3

Mät avståndet längs kölen på båten till toppen av bänkarna, plus 2 tum, och skär ett antal längder av vinkeljärn. Klipp en bit vinkeljärn för varje fot båten är lång.
4

Klipp 1 cm ner från endera änden längs hörnet kanten av vinkeljärn med bågfil. Placera änden av vinkeln järn i skruvstäd och böja den för att skapa en 90-graders monteringsytan, vinkelrätt mot den vinkel stryka sig själv. Gör detta till var och en av de två ändarna på alla skurna bitar av vinkeljärn. Dessa kommer att användas för att stödja mittlinjen på båten däck. Montera stöden genom att borra ett hål genom båda flikar vid ena änden av varje vinkeljärn avsnitt, sedan borra genom mittlinjen
5

av plywood däck och bultning dem på plats. Dessa bör matcha upp med köllinjen när PLYWOODPLATTFORM sänks ned på båten. Mätning två gånger för att säkerställa korrekt placering här kan spara en hel del huvudvärk.
6

Sänk däcket på båten, med stöd bär vikten på mitten av plywood, liksom bänkar och båtsidorna. Täck plywood med marina mattan och lägg facket tillgång till skrovet genom att skära ut kvadrater eller rektanglar och montera gångjärn för att ge tillträde till lagring, levande brunnar, bränsle burkar eller andra nödvändiga uppgifter.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104742.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.