Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur vet jag vad Propellrar jag behöver för mitt Boats?

Båtliv är en utomhus sport som ger sol, frisk luft och ett transportmedel över en kropp i vatten. Att välja rätt propeller för din båt är avgörande för dess prestanda. Dess hjälper motorn arbeta vid rätt varvtalsområde och ger gott om kraft för att manövrera farkosten snabbt och säkert. Oavsett om du använder din båt för fiske, wakeboard eller bara cruising vattenvägarna, ökar optimal prestanda av din motor om du har rätt propeller. Instruktioner
1

Läs bruksanvisningen för att bestämma den vidöppen utbud gaspådrag rpm för din båtmotor. Välj en propeller som gör att din båt för att nå sin optimala WOT. Typiskt för utombordsmotorer detta intervall är mellan 5000 och 5500 rpm. Drev kräver i allmänhet 4400-4800 rpm.
2

Köp en rostfri prop om din budget tillåter. Dessa är de mest hållbara och ge bästa prestanda, enligt uppgift från Overton hemsida. Sammansatta propellrar är det billigaste och hållbara, men de medelprismärken aluminium propellrar finns i marknadens bredaste sortiment av storleken om din båt kräver en udda storlek propeller.
3

Öka tonhöjd av propellern om du stöter på problem med din båtmotor varvar upp alltför ofta med din gamla propeller.
4

sänka tonarten i din propeller om du har problem med båtens motor når sin maximala varvtal. Även en tum mindre eller mer i planen motsvarar en skillnad på 200 rpm.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104684.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.