Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Haul Boats Legally

Att äga en egen båt ger dig några underbara möjligheter. Du kan spendera din helger vattenskidor eller fiske med din familj och vänner. För att se till att du får din båt till din destination säkert och lagligt, ta några försiktighetsåtgärder innan den stora dagen kommer. När du har Gamen båten några gånger, kommer dessa försiktighetsåtgärder blivit en andra natur. Varje stat har sina egna lagar om båttransport, så kontrollera lokala riktlinjer för att stanna lagligt. Saker du behöver
Dragfordon
Båt
Båt trailer
Ägarmanualer
Ratchet-typ remmar
Sprint
Visa fler instruktioner

1

Konsultera fordonets handbok för att kontrollera sin dragkapacitet. En sedan kan vara kan bogsera en liten aluminium fiskebåt, men du oftast behöver en lastbil eller SUV för att dra en större båt. Båtens handbok kommer att lista "torrvikt" - dvs båtens vikt utan redskap eller utrustning som förvaras inuti. Se till att du lägger till flera hundra pounds till denna listade vikt vid beräkning av om din bil bogsera kan din båt.
2

Fördela vikten på båten för säker dragande. Vikten ska fördelas jämnt så att båten inte lutar åt sidan. Omkring 60 procent av vikten ska vara i den främre halvan av båten, och 40 procent ska vara i ryggen. För att uppnå denna fördelning, linor lagra, utrustning och andra redskap i fronten av båten. Addera 3

Mät längden på din båt och längden på din båt och bil summeras. Varje stat har en förordning om dessa två mätningar. De flesta stater tillåter en total längd på cirka 60 meter, men du måste kontrollera din statens regler för att se till att din båt och dragfordonet inte överstiger din statens tillåten längd. Du kan kolla din statens regler vid www.americanboating.org /towing.asp.
4

se båtens instruktionsbok för att hitta båtens vikt. Om vikten överstiger ett visst belopp - 3,000 pounds i de flesta stater - måste du se till att din släpvagn med separata bromsar. Återigen, kolla din statens regler. Till exempel, är Idaho viktgränsen för separata bromsar endast 1,500 pounds medan Texas 'gräns är 4500 pounds. Om din släpvagn inte har separata bromsar och ditt tillstånd kräver dem, kan du köpa bromsar från en certifierad båttrailer tillverkare och har dem installerade av en båt återförsäljare.
5

Kontrollera att släpets blinkers och bromsljus är i full drift. Har en vän eller familjemedlem står bakom båten när du testar dem så att de kan se om allt fungerar som det ska.
6

Säkra båten till släpet med minst två spärr-stil remmar. Dessa remmar ska fästas vid den främre och den bakre delen av båten.
7

Kontrollera släpets koppling till skumt att se till att den är stabil och säker. En saxsprint eller bult bör placeras genom spärren för att förhindra att den lossnar. Se till att du också använda en säkerhetskedja mellan dragfordonet och båttrailer.
8

Minska din hastighet med 10 till 15 miles per timme när de reser på motorvägar, och alltid ge dig själv gott om tid att sluta. Ta en paus från körningen var 50 miles eller så att kontrollera anslutningen mellan din dragfordon och båttrailer. Också kontrollera att spärrhaken banden är säkra på båten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104574.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.