Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Caterpillar Engine 3208 Specifikationer

Caterpillar 3208 marinmotor är en del av företagets sortiment av marina motorer. Dessa motorer används i både fritidsbåtar och kommersiella fartyg. Denna motor uppfyller alla avgaskrav i Internationella sjöfartsorganisationen och Naturvårdsverket. Denna motor är försedd med en elektronisk styrenhet, som övervakar och justerar motorn för maximal prestanda. Alla de elektroniska komponenterna är särskilt utformade för att fungera i tuffa miljöer. Prestanda
Motorns effekt är viktigt, beroende på hur den ska användas.

Caterpillar 3208 Motorn är en V8 fyrtakts-cykel diesel. Motorn varierar i vikt beroende på hästkrafter. Den 210 hk-modellen väger £ 1592., Den 375 hk-modellen väger £ 1702. och 435 hk-modellen väger £ 1982. Generatorn för denna motor är en 12-volts remdriven komponent. Den 375 hk versionen ger en 13-tons fartyg med en hastighet av 35 knop.
Kylning och avgassystem
ordentlig kylning och avgassystem hålla motorn på högsta prestanda.

Caterpillar 3208 motor har en omfattande kylning och avgassystem. Det finns två versioner av dessa system finns på motorerna. För DINA motor, är det backslaget oljekylare jacka vattenkyld, medan DITA versionen är havsvatten kyls. Avgassystemet är en sex-tums rund fläns uttag på DITA, medan på DINA det är en dubbel två-och-en-halv-tums rund fläns gängat utlopp.

Övriga specifikationer
handelsfartyg kräver motorns specifikationer för att uppfylla sina individuella behov.

Caterpillar 3208 marinmotor har ett 12-volts elstart och en mekanisk regulator. Bränslesystemet innefattar ett filter och en priming pump. Luftintaget är en torr typ med en enstegs luftrenare. Hålet är fyra och en halv inches och stroke är fem inches. Rotationen från svänghjulet änden moturs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103355.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.