Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur Jet en VF750C Magna

Honda VF750C Magna, producerade mellan 1982 och 2005, var en av de mest kraftfulla japanska cruiser-stil motorcyklar tillgängliga för flera år. För att öka kraften i denna motorcykel, måste du jet förgasarna och installera en eftermarknad avgassystem. Även om du kanske tror att detta är en dyr och svår proposition, är sanningen att de flesta garage entusiaster kan utföra ett bestyckningen jobb i sitt garage på bara några timmar. Saker du behöver
VF750C Magna jet kit
Hex skiftnycklar
3/8-tums enhet uttag
Tvingfäste
Spetstång
Skruvmejslar
Drill
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

unbolt passagerarsätet med en hex-head skiftnyckel. När du har dragit passagerarsätet utanför motorcykel, kommer du att se två bultarna som håller förarsätet på motorcykeln. Ta bort dessa bultar och ta bort sätet från cykeln genom att dra det bakåt från bränsletanken.
2

unbolt bränsletanken på motorcykelns chassi på både framsidan och baksidan av tanken. När bultarna tas bort från dessa positioner, kommer tanken glida bakåt utanför dess montering gummin. Kläm fast bränsleslangen med en C-klämma för att förhindra att bränsle rinner ut, och släpp sedan trådklämman som håller bränsleslangen på motorns förgasare. Du kan göra detta enkelt med ett par nål-tång.
3

Lossa kompressionsband som håller kanalerna luftintag på plats över fyra insugningsventiler med en flat skruvmejsel. Detta kommer att ge dig tillgång till fjärilarna och förgasaren s skålar.
4

skruva isär förgasaren från motorns topplock, haka kopplingen våren gasspjället från sin församling, och ta bort förgasaren i ett stycke från motorns ovansida.
5

Placera förgasaren på en plan yta med fyra runda rör med förgasaren s fjärilar uppåt. Bredvid dessa rör kommer du att se fyra L-formade överdrag. Dessa är de skålar. Ta bort dessa luckor med en Philips skruvmejsel.
6

bort de viktigaste strålarna från förgasaren i vardera av de fyra skålar med en flat skruvmejsel. Spetsen av strålarna är slitsad, så allt du behöver göra är att vända dem moturs och de kommer att komma ut utan problem. När du har alla fyra av dessa ut, ersätta dem med jets som ingår i din förgasare jet kit. Dra dem tätt, men var noga med att inte skada mässing trådar efter hård åtdragning.
7

Byt omslagen till skålar, och vrid sedan förgasaren över på sin andra sida. Här kommer du att se fyra svarta rör i mitten av förgasaren med två runda silver omslag på varje sida. Det är där nålen för förgasaren kommer att installeras.
8

bort ett av omslagen genom att lossa de fyra Philips-skruvar från varje hörn. Håll i locket med fingret, eftersom det finns en fjäder precis nedanför. Försiktigt tillåta fjädern att höja locket, och sedan dra ut den i gummimembran.
9

Dra gummimembran ur förgasaren genom att först ta bilden vid basen av membranet. Åstadkomma detta genom att trä en av skruvarna som höll locket på i centrumhålet på bilden och dra ut den. Som ni ser på bilden, finns det bara ett hål i vilket skruven kommer tråden.
10

Ta beståndet nål och spacer från bilden, är noga med att notera exakt hur de är monterade. Först, ta bort låsbrickan från aggregatet med ett litet par nål-tång, och sedan resten av aggregatet kommer helt enkelt att dra isär. Byt ut nålen med nålen från carb bestyckningen kit och montera bilden.
11

titta ner i hålet där bilden var belägen. Med de svarta rören placerade klockan 12, kommer du att se tre hål. Ett centrumhål är nålen hålet. De andra två hålen är de dysor som du kommer att behöva borra.
12

Borra upp de två hålen på basen av carb slide hålet med en borrmaskin och borr medföljer carb bestyckningen kit. Använd ett vakuum för att avlägsna de bitar av metall kvar i botten av carb slide hålet.
13

Placera objektglaset och membranet tillbaka in i förgasaren, och sedan tillbaka fjädern och locket. Utför samma rutin på de återstående tre omslag, och sedan installera om förgasaren på Magna på motsatt sätt från vilket den avlägsnades. Sätt ihop resten av motorcykeln innan du startar motorn och försöker rida den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104732.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.