Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt Återtagande Lagar

Båtar är värdefulla ägodelar och ägare kan behöva en båt lån för att skaffa en. Lagligt, är en båt betraktas ett fordon som en bil, motorcykel eller husbil, och behandlas på samma sätt i fråga om återtagande. När du tar ett lån för en båt, behåller bankräntor i den båten tills du gör den sista utbetalningen. När du inte kan göra betalningar, måste du veta vad möjligheterna är när det gäller återtagande. Timing

lagar i varje stat varierar, och i många fordon repossessions kräver inte någon frist eller skriftliga varningar. Även när de inte behövs, gör företag föredrar att ge varningar så att du kan klara upp problemet. Långivare vill inte besväret att överta en båt. Det är ännu dyrare att återta en båt än en bil, eftersom ovanpå betala en repa agent, och dragande kostnader, kan båten även måste tas ur water.However, kan din båt återtas så fort du missar en betalning. Den enda gången en varning, eller en frist krävs är när det föreskrivs i avtalet för låneavtalet.
Bota Lån


Även om varje stat är annorlunda, i de flesta lån företag måste tillåta dig att bota standard och fånga upp dina betalningar plus extra avgifter eller straffavgifter om du kontaktar dem innan en utmätning, eller ens efter båten beslagtas. De är inte skyldiga att gå till extraordinära medel för att hjälpa dig, men om du pratar med ditt lån företag, kan de vara villiga att please på missade betalningar till slutet av lånet, eller ta mindre mängder som tillsätts i din månatliga betalningar tills lånet fångas upp.
få det tillbaka
p Det finns tre sätt att få din båt tillbaka om det är återtagen. Det första sättet är att betala den fallerade del av lånet plus alla avgifter, böter och avgifter återtagande. Vissa stater inte kräver lån företag tillåter denna typ av rättelse efter att fordonet är återtas, så kolla ditt kontrakt, eller din statens lagar för att se om det gäller dig. I de stater som inte tillåter betalning av den fallerade delen, måste lånet företaget återinföra de ursprungliga lånevillkoren om förfallet belopp betalas tillsammans med avgifter och sanktioner, även efter återtagande. Det andra sättet är inte vanligt, men det är möjligt: ​​du kan delta i repo auktionen och köp din båt tillbaka. Du kommer fortfarande att vara ansvarig för bristen balans. Den brist balansen är skillnaden mellan vad båten såldes för och det belopp som du ursprungligen skyldig, plus avgifter, böter och andra avgifter. Det tredje sättet är att betala hela lånebeloppet, alla påföljder, avgifter och avgifter återtagande.
Trespassing

Liksom med bilar, är det inte mot lagen för ett återtagande agent att ange din fastighet objudna att rycka båten.
Anmälan

Återtagande företag måste anmäla lag verkställighet av en aktuell utmätning inom en timme av handlingen. Företaget måste också informera ägaren inom 72 timmar som fordonet var återtas. Addera din egendom

När båten är återbördats du fortfarande är juridiskt tillåtet att resa dit det lagras, borda och hämta dina personliga ägodelar. Vissa stater kräver att lånet företaget informera dig om vilka objekt var på båten, och där du kan få dem. Om båten säljs innan du får dina grejer, och lånet företaget inte returnera dina objekt lagrade på båten, kan du ha möjlighet att föra talan om skadestånd. Du kommer att behöva någon form av kontroll av de objekt du hade på båten. Bilder är en bra källa till bevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103639.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.