Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur får jag 50 hk från en 40 hk Yamaha utombordare?

Öka hästkrafter på en Yamaha 40 hk utombordare blir svårt när man vill öka hästkrafter med 10. Att erhålla detta mycket extra hästkrafter från en relativt liten motor kan också bli kostsamt. Det kan vara billigare att helt enkelt byta upp till en 50 hk motor. Men med rätt delar, kan du öka hästkrafter själv. Saker du behöver
Ny större förgasare
Nytt luftintag och filter
Nytt avgassystem
Visa fler instruktioner
1

uppgradera förgasaren. En högre prestanda förgasaren är ett av de bästa sätten att lägga hästkrafter. Förgasaren kombinerar luft och bränsle, vilket motorn sedan använder för förbränning. Denna blandning är det som ger motoreffekten. Ju mer luft och bränsle att passera genom förgasaren snabbt, desto mer ström motorn kan leverera. Förgasaren måste matcha storleken på motorn det kommer att passa.
2

Uppgradera systemet luftintaget. Air är en viktig ingrediens för prestanda. Ju mer luft en motor får, desto snabbare kan det gå. Begränsad eller begränsad luft minskar prestandan. Uppgradera systemet luftintaget till en större ett som låter mer luftflöde till motorn. Köp ett filter prestanda luft. Luftfilter sakta generellt flödet av luft till motorn. En föreställning filtret tillåter mer luft att passera till motorn.
3

Uppgradera avgassystemet. All luft som går in i motorn måste även lämna motorn. Om avgassystemet inte kan utvisa den använda luften snabbt, kan den säkerhetskopiera och minska motorns prestanda. Tillverkare utformar stock avgassystem på utombordare för att minska buller och utsläpp. En föreställning avgassystem kan vara högre, men det kommer också att öka hästkrafter i motorn.
4

Anställ prestationshöjande bränsle tillsatser, speciella blandningar som är avsedda att öka styrkan av bränslet. De kan bidra till att öka prestanda och kraft. Se till att använda en blandning av en liten marinmotor. Rätt bränsle tillsats kan hjälpa motorn att arbeta mer effektivt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104311.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.