Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Installera LED-belysning i en båt

LED kabin och cockpit belysning lägga atmosfär till din båt för natten kryssningar, trevliga kvällar sitter på däck, och avkopplande eller underhållande på natten. LED cockpit belysning kommer i långa linor som är lätta att installera. Du kan välja mellan många färger för att matcha din båt eller bara skapa den mest avslappnande känsla. Med några få verktyg och ett par timmar, kan du installera LED-lampor i båten själv. Saker du behöver
pads adhesionspromotor
Alkoholservetter
15-tums buntband
krympslang
Dubbelhäftande
bonding Tape On /off strömbrytare
Fjärrkontroll med 3 eller 5 A säkring
12 gauge tråd (svart) katalog Isolerad krympbara flatstift
Två 3-positionen fjäderplintar anslutningar
22 gauge tråd (2 ledare) katalog Skruvmejslar (både platt och Phillips ) katalog Avbitartång
Trådskalare
Wire VECKARE
Värmekanon eller slag torrare
Visa fler instruktioner
1

använder alkohol kuddar för att rengöra området där du vill placera ljuset remsan. Välj en plats där den faktiska ljuset slangen kommer att vara utom synhåll. De bästa platserna är vanligtvis under fälgar av förvaringsutrymmen eller under sätena.
2

Använd vidhäftningspromotor kuddar som en förberedelse för ytan. Dessa kuddar fungerar på glasfiber, metall eller plast ytor att hjälpa band att hålla fast vid det. Applicera dubbelsidig limning band längs ytan där belysningen kommer att bli.
3

Anslut ljusa staplarna med hjälp av krympslang som levereras i belysning kit. Fortsätt tills du har den längd du önskar. Trimma ändarna eller klippa rören att passa längden och täta dem med marint bruk tätningsmedel.
4

Använd en värmepistol eller blåsa torrare att täta anslutningarna och krympa röret så det är tätt.

5

Anslut en bur klämma till de svarta trådarna för att skapa en negativ klämma, och en bur klämma till de röda trådarna för att göra en positiv klämma.
6

Montera på /strömbrytare i närheten av batteriet eller i en brytare box. Ta fjärrkontrollen centrets säkring innan du gör något ledningar till den elektriska källan.
7

Anslut den vita kontrollen kabeln till den röda buren klämman. Anslut den gröna fjärrkontrollen kabeln till den svarta buren klämman.
8

Anslut batteriets positiva porten till den röda fjärrkontrollen sida med en shrink isolering spade terminal. Anslut den negativa batterikabeln porten till den svarta fjärrkontrollen sida med en shrink isolering spade terminal. Använd en värmepistol för att krympa terminalerna så att de smälter runt kablarna och isolera dem.
9

Knyt upp alla överblivna kablar så att den hålls på plats. Sätt tillbaka säkringen i fjärrkontrollen. Håll vattnet bort av platsen under minst 72 timmar så att bandet ställer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103743.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.