Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur du ansluter en bilstereo i en båt

Många tillverkare, inklusive Lowe, Nitro och Alumacraft, bygga båtar utan stereoanläggningar. Vissa gör det för att hålla kostnaderna nere, andra koncentrerar sig på olika funktioner helt och hållet. Men bara för att en båt kommer utan en stereo betyder inte att man inte kan installeras. Om, av någon anledning, du väljer att inte få ett marint-betygssystemet, kan en bra lösning vara att installera en bilstereo. Saker du behöver
skiftnyckeln under-streck fäste
Borrmaskin och borrar
Skruvmejsel
förstärkare kabelsats
Klein Tool Review eltejp

Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa (-). batterikabeln från båtens batteri
2

Bestäm platsen under båten konsol där bilstereon kommer att installeras. Förborra hålen där stereon ska monteras med hjälp av en under-streck fäste som vägledning. Säkra under-streck fäste med hjälp av de medföljande skruvarna och en skruvmejsel.
3

Fäst genomföringen änden av den röda strömkabeln med in-line säkring från en förstärkare kabelsats till batteriets positiva (+) pol. Fäst med medföljande mutter och skiftnyckel. Dra strömkabeln till under-streck fäste.
4

Lokalisera blå tillbehöret kabeln från båtens kombiinstrumentet och ta en 1/4 tum av skyddande plasthölje. Vira den skalade änden den blå kabeln från förstärkaren kabelsats runt nakna delen av tillbehöret tråden. Slå in anslutningen i eltejp. Dra den blå kabeln till under-streck fäste.
5

Fäst genomföringen änden av den bruna kabeln från förstärkaren kabelsats till båtens jordning blocket med en skruv och skruvmejsel. Dra den bruna ledningen till det under-streck fäste.
6

fast den röda strömkabeln, den bruna jordledningen och blå tillbehöret kabeln till bilstereon genom att matcha de färgade trådar tillsammans. Tvinna ihop de blottade ändarna av motsvarande tråd tillsammans och linda in eltejp.
7

Skjut stereo i under-streck monteringsfäste och fäst med de medföljande skruvarna och skruvmejsel. Anslut den negativa batterikabeln till båtens batteri. Bilstereon är nu installerad och klar att anslutas till högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104411.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.