Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Florida Båtliv Regler & förordningar

Florida har ett överflöd av vattendrag. Staten gränsar till Atlanten på ena sidan och Mexikanska golfen på den andra, med massor av sjöar, floder och bäckar i mellan. Detta innebär att det finns gott om platser för båtfolk att njuta av en dag på vattnet. Det finns dock några grundläggande båtlivet regler och förordningar som alla båtar måste följa. Båt Registrering

Alla båtar måste registreras via det lokala skatteindrivare kontor inom 30 dagar efter köpet. Du kommer att få ett registreringsbevis på den tiden. Registreringsbeviset skall finnas ombord på fordonet som helst är det i drift, och ska presenteras för brottsbekämpande helst de vill inspektera fordonets registreringsnummer.

Du kommer också att få ett registreringsnummer, som skall visas på båten. Detta nummer måste fästas på framsidan av båten, på båda sidor. Det bör vara i en position som förblir ovanför vattenlinjen så att det är lätt att läsa. Ett registreringsnummer kommer att bestå av både siffror och bokstäver. De siffror och bokstäver ska separeras med ett mellanslag, även om du använder ett bindestreck är också acceptabel. Det är olagligt att fly olycksplatsen
Reporting Olyckor

, vare sig med båt eller bil, utan att rapportera olyckan eller ge stöd till andra som var inblandade. Florida lag tvingar båt operatörer att tillhandahålla allt stöd möjligt att individer som får ont.

Myndigheterna ska underrättas om olyckan resulterar i skada som är allvarligare än grundläggande första hjälpen. Olyckan ska även rapporteras varje gång egendomsskador överstiger $ 2,000. I båda fallen måste olyckan rapporteras till Florida Fish and Wildlife Conservation kommissionen eller lokala brottsbekämpande.
Båtliv Krav

Ingen under 14 år är tillåtet att driva en båt i Florida. Varje person på båten (eller bogseras med båt) måste bära en godkänd icke uppblåsbar flytväst. Det är olagligt i Florida för att driva en båt under påverkan av alkohol eller droger, och driva en båt slarvigt betraktas som ett brott. Finns
Airboat Överväganden

Airboats vanligt i de sumpiga områden i Florida, till exempel i Everglades nationalpark. Dessa båtar har särskilda krav. Airboats i Florida måste använda en undervattens avgas eller ha en vanlig bil ljuddämparen. Varje annan anordning som korrekt dämpar ljudet som skapas av en airboat är lämplig enligt Florida lag.

Airboats måste också förses med en flaggstång som sträcker sig minst 10 meter ovanför den lägsta delen av båten. Flaggstången måste ha en flagga som är "International Orange" i färgen och är synlig från alla håll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103579.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.