Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Snark Segelbåt Tips

Snark segelbåtar är små, lätta, billiga båtar som ursprungligen tillverkats i 1958 som ett PR-verktyg för Kool cigaretter. Sedan dess Snark Sailing Association rapporterna gick båtarna på att bli den mest populära segelbåten i världen, med över 500.000 som tillverkas. Fler människor har lärt sig att segla på en Snark segelbåt än någon annan. Nybörjare

Sailors av alla erfarenheter eves kan njuta av segling Snarks men båtarna är särskilt bra för nybörjare. Snarks är lätt, väger in på ca 50 kg. enligt Snarken Seglarförbundet. Deras låga vikt eliminerar behovet av en båt släpvagn som det möjligt att fästa en Snark på taket av någon bil utan att behöva oroa bucklor eller andra skador. En annan fördel med Snark låga vikt är att båtarna är osänkbara. Nybörjare seglare som kapsejsa behöver bara stanna med båten och vänta på hjälp, om de inte kan rätta det igen. Snarks är tillräckligt små för att hanteras av en sjöman men kan lätt rymma två personer, vilket ger utrymme för en segling student och lärare.
Måla en Snark

att hålla dem ljus och osänkbar, är Snark segelbåt skrov gjorda av skum. På vissa modeller, är detta skum inneslutet i en ABS plast polymer för skydd. Paint kan upplösa skummet skrovet, så ett skrov som inte har varit innesluten i ABS plast aldrig ska målas. Skum skrov kan dock slipas lätt om du önskar en ljusare färg. Det är möjligt att måla en Snark skrov om det har belagts med ABS. Måla ett litet test fläck på plasten skrovet för att se att färgen fäster. Måla ABS med flera tunna lager än ett tjockt skikt och vara noga med att inte av misstag få måla på någon skum del av skrovet som kan exponeras.
Sail Rengöring och reparation

Snark segel är gjorda av nylon och du kan reparera dem på två sätt. Du kan använda segel tejp, finns i många marina butiker, för att täta hålet i seglet och få tillbaka på vattnet snabbt. Sömnad nylon patchar på seglet är en annan, mer permanent, reparation alternativet.

Att rengöra ett segel, placera den i badkaret eller lägga ut det på marken och slang bort den med lågt vattentryck. Det är acceptabelt att använda diskmedel eller andra milda rengöringsmedel för att rengöra ett segel, men du bör bara använda små mängder av tvål eftersom stora mängder kan vara mycket svårt att skölja ut igen. Placera inte seglar i en tvättmaskin under några omständigheter, eftersom de kan strimlas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103776.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.