Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man knyter en råbandsknop att Bifoga ett Lås

En råbandsknop har använts i hundratals år av sjömän ombord på fartyg. Dessa knutar är användbara för förankring föremål och säkrande delar av båten. Det är dock inte en extremt stark knut. En råbandsknop går sönder på grund av överdriven rörelse eller kraft, så använd inte en råbandsknop för att hålla ner viktiga punkter som kommer att vara föremål för någon av dessa. Det är en enkel knut och, med tillägg av en liten spänne, kan användas för att hålla mindre poster. Saker du behöver
1 eller 2 rep
Lås
Visa fler instruktioner
1

Lay ena änden av ett rep på en plan yta. Lägg det andra änden av repet eller en ände av en annan rep parallell med den första änden och bara under den. De två ändarna ska ligga plant intill varandra med flera inches av överlappning.
2

Bend uppåt ett par inches av den första änden av repet. Böj uppåt ungefär dubbelt så mycket av den andra änden överlappar den översta repet. Stoppa den andra änden nedåt under den första änden så att de två böjar är förenade.
3

Dra den andra änden tillbaka upp över toppen av den första änden. Båda ändarna bör nu pekar bort från dig.
4

Böj båda ändarna mot varandra och genom spännet för att skapa en slinga som kommer att säkra lås. Placera spetsen på den andra änden på toppen av spetsen av den första änden.
5

Skjut den andra änden bakom den första änden och sedan dra den andra änden genom öglan som bildas av de två ändarna. Dra båda ändarna tätt att slutföra råbandsknop.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104709.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.