Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man transporterar en Yacht till Europa

Overseas båt sjöfart och internationell yacht transporter är relativt okomplicerad. Det finns två sätt att få din båt till Europa utan segling det där själv: Du kan ha någon annan segla den där eller så kan du skicka den genom ocean lastfartyg, som är billigare. Oavsett om du väljer en skeppare yacht leverans eller ocean container last, se till att fråga runt efter de bästa citat och tjänster som fungerar med din budget och tidsplan. Instruktioner
Float On, flyta ut
1

Få offerter båt frakt till Europa från åtminstone tre internationella rederier som har relevant erfarenhet inom sjöfart båtar. Du kommer att bli tillfrågad om din startpunkt, din destination och din båtens mått, som är avgörande. Olika storlekar är olika priser.
2

Boka din resa. Vid denna punkt, kommer du att bli ombedd att fylla i ett detaljerat tekniskt datablad, och du måste lämna bolaget en kopia av registret, det officiella dokumentet för ägande som innehåller namn och adress på ägaren, båtens skrov nummer , hennes land för registrering och teknisk information. Om allt går smidigt, får du en officiell offert, bokning notera att underteckna och återsända, samt faktura med tråd instruktioner, förfallodagar och anpassad information. Betala för din resa.
3

Fråga rederiet för att hjälpa dig med tullen på andra sidan. Eftersom egna förfaranden skiljer sig från hamn till hamn, är det viktigt att kontakta avlastarens tulltjänstemän tidigt så att alla nödvändiga papper och formaliteter kan ordnas i tid.
4

Bestäm om du ska bo med båten under transporten. De flesta företag tillåter ägarna att bo med båten när den fraktas på en ocean resa, till exempel. Om du bestämmer dig för att åka med, måste du ha ett giltigt pass och alla nödvändiga visum. Ja beroende på vilket bolag du väljer om andra detaljer.
5

Förbered båten för sjöfarten. Vissa företag kräver att förberedelser göras av en erfaren båtvarv eller under överinseende av en licensierad besiktningsman. Andra helt enkelt rekommenderar att du förbereder dig som om du ska på en ocean passage.

I allmänhet är det en bra idé att säkra luckor tätt, täcka och skydda alla rostfria eller kromade beslag och räcken och teak från elementen , fäst allting i båten kabinen, låsa möbelluckor, och ta bort lösa föremål och batterier. Vissa företag rekommenderar att seglen off segelbåtar eller åtminstone skydda dem med rätt omslag.
6

Anländer till förutbestämda båtens last plats i tid. Använd din radio att kontakta din representant, som kommer att nämnas i lastning meddelandet, att få en uppdatering på båten leveransplan. Addera Genom Skipper
7

Välj skeppare som vet vattendrag väl och har erfarenhet av din typ av fartyg. Ditt första samtal med en skeppare kommer sannolikt innebära chatta om båttyp, beskrivning av utrustningen ombord, de inblandade datum, resekostnader till och från båtens avgång och pekar ankomst och om du eller din representant kommer att vara ombord för resan .
8

Kontrollera att båtens registreringspapper och skattestatus är lämpliga för de länder och hamnar som skeppare och båten kan komma in längs vägen, att du har tillräcklig försäkring för din båt och att din Försäkringen omfattar skeppare och havet berörda områdena.
9

lägga ner en deposition för att täcka kostnader om du inte är med i båten.
10

dig redo för skepparen att inspektera båten. Om du inte tänker på resan, har nycklarna redo. Prata med skepparen om regler för båtplatser, matlagning och användning av badrummen för att säkerställa att hans närvaro och närvaron av besättningen på båten är enligt dina önskemål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103678.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.