Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Båt renovering Tekniker

Renovering din båt kan ta på någon av fyra metoder för restaurering. Du kan välja att bara få båten igång igen, inte oroa dess utseende eller mekaniska komponenter. Alternativt kan du välja en fullständig återställning, populärt på sällsynta eller vintage båtar. Mekanisk restaurering och kosmetiska restaurering bör också övervägas, beroende på den mekaniska och kosmetiska skick båten. Fullständigt återupprättande

Full restaureringar vanligen genomförs av båtägarna utförs på torra land. All färg avlägsnas från skrovet eller rengöras grundligt, inredningen bort och ersättas, och alla de mekaniska delarna av båten är antingen ombyggd till sina ursprungliga specifikationer eller ersättas med nya delar. Full restaureringar är den dyraste metoden för renovering att göra.
Mekanisk Restoration

En mekanisk restaurering av en båt omfattar reparation eller utbyte av sådana komponenter som motor, elkomponenter eller styr-komponenter. Dessa restaureringar utförs vanligtvis på båtar som har få, om några skönhetsfel. Båten helt enkelt kan ha lagrats för länge och hade rostiga eller korroderade komponenter som inte påverkar båtens skrov. Mekaniska restaurationer kan bli dyrt om motorn och andra komponenter som inte kan fastställas, men måste bytas ut.
Kosmetiska Restaurering

Kosmetiska restaureringar görs på båtar som är sunda mekaniskt, men har klarat dåligt. Färgen kan tas bort eller rengöras, och interiören är i allmänhet ersätts, inklusive säten, mattor och rostfritt stål eller aluminium trim. Kosmetiska restaurationer kan vara ganska billig att utföra, beroende på hur djupgående renovering är. Addera Basic Rebuild

Att fräscha båten till nivån av en basisk ombyggnad De enda uppgifter som måste ses till tillhandahåller underhåll på motorn, t.ex. byte av tändstift, olja eller batteriet, och se till att båten är i säkert, sjövärdigt skick. Detta är i särklass den billigaste formen av renovering, och det snabbaste sättet att få din båt tillbaka ut på vattnet igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104387.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.