Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Day färjeturer till Frankrike

Engelska kanalen är allt som skiljer England från Frankrike. Det är 21 miles över på det smalaste stället. Det kan vara en vild sträcka av vatten och graven av många fartyg, inklusive Spaniens fruktade 16th century Armada. Numera passerar kanalen är mer säker och regelbunden, tack vare framsteg inom teknik. I själva verket kan du ta en två-timmars färja från England till Frankrike för en dagsutflykt. P & O Ferries

P & O Ferries erbjuder en dag tripper som går från Dover till Calais. Du kan ta upp till nio personer samt din bil. Biljetterna varierar från $ 3 till $ 40, som av 2010, för en dagsutflykt. De övre Priserna inkluderar bilen. Resan tar en och en halv timme. Färjan försäljningen upp till 46 gånger per dag.

P & O Ferries

Channel House of

Channel View Road

Dover. Kent. CT17 9TJ

011-44-1304 863 000

dag-tripper.net
Brittany Ferries

Brittany Ferries erbjuder dag resor till Frankrike, avgår från från Portsmouth, Poole och Plymouth och segling till Caen, Santander, Roscoff, Saint-Malo och Cherbourg. Om du väljer att stanna längre, kan natten resa vara ett alternativ. För en bil och två passagerare, priserna varierar från $ 100 till $ 320, med 2010. Turerna körs fyra gånger om dagen eller mindre beroende på resans längd. De flesta Brittany Ferry resor är fyra timmar mer, inte ett idealiskt alternativ för en dagsutflykt.

Brittany Ferries

Millbay

Plymouth, PL1 3EW

011-33-825-828-828

brittany-ferries.co.uk
Condor Ferries

Condor Ferries har dagsturer till Frankrike att lämna från Poole, Weymouth och Plymouth. De tillåter dig att resa med din bil. Passagen från Poole tar 4 timmar och 35 minuter medan de från Guernsey till St Malo tar två timmar.

Condor Ferries Limited

Quay

Weymouth
< p> Dorset

DT4 8DX

011-130-576-3003

condorferries.co.uk

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103706.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.