Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Så monterar du ett nytt kaptenens stol i en Runabout

En vagabond är en båt som är 26 meter eller mindre, som människor i allmänhet använder det för att "köra om" sjön och har en bra tid med vänner. En vagabond har inte mat eller sovutrymmen. Kaptenens stol är helt enkelt en stol som har en vertikal ryggstöd och horisontella armstöd. Kaptenens stol, i de flesta sportbåtar, vilar på en stål piedestal bifogas vagabond s våning. De flesta runabout ägare föredrar en kaptenens stol på grund av dess stabilitet och komfort. Dessutom leder många kapten vridbar, och du kan justera höjden för att passa ägarens behov. Saker du behöver
Justerbar Piedestal Wrench hotell med monteringsverktyg
Pencil
Borrmaskin
½-tums borr
Marine täta
skruvmejselbits
Seat med monteringsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Använd skiftnyckeln att lossa vagnsbultarna knutna till det gamla sätet. Avlägsna bultarna. Kontrollera trädäck där den gamla stolen var monterad för att se om det är skämda eller svag. Om så är fallet, måste den bytas ut innan du installerar den nya kaptenen sätet. Om vagabond inte har en kaptenens stol, gå direkt till steg 2.
2

Placera det nya kaptenens stol piedestal där det kommer att vara placerad i vagabond. Använd en penna för att markera hålen för kaptenens stol.
3

Använd skruvdragare och 1/2-tums borr för att borra styrhål för vagnsbultarna att hålla den nya piedestal på plats. Placera en liten mängd av marint calk på varje hål för att förhindra att vatten tillgång.
4

Sätt vagnsbultarna i rikthålen och dra åt piedestalfoten av kaptenens stol i golvet med de medföljande muttrarna och skiftnyckeln.
5

Fäst kaptenens stol på piedestalen. Använd hårdvaran tillhandahålls och skiftnyckel för att fästa den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104744.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.