Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur att rengöra en båttrailer

De flesta båtägare vet vikten av regelbundet sprucing upp sina båtar och båttillbehör, men vissa aldrig städa sitt släp eller bara tvätta den med jämna mellanrum. Det är en bra idé att göra en vana att rengöra din båt trailer varje gång du rengör din båt. Ett av de bästa sätten att rengöra både din båt och trailer är med en högtryckstvätt. Du vill driva tvätta din båttrailer för att avlägsna alla spår av skräp från dagens utflykt, speciellt om du haft din båt i saltvatten eller i en moss-fyllda sjö. Saker du behöver
Skyddsglasögon
högtryckstvätt
Tvättmedel
Visa fler instruktioner
1

Sätt på ett par skyddsglasögon.

2

Anslut högtryckstvätt till en trädgårdsslang är ansluten till en utomhus kran.
3

Spray hela båttrailer, inklusive hjulen, med vatten. Arbeta dig hela vägen runt vagnen för att se till att det är blött.
4

Injicera tvättmedel i ventilen på sidan trollspö av pistolen.
5

Rengör små områden av båttrailer i taget, sprutning trailern från cirka tre meters avstånd. Om du behöver extra press, ta sprutan närmare släpet. Håll spruta vid en 25-graders vinkel mot båttrailer. Du kan skada lacken om du spraya båttrailer rakt på. Spraya trailern i en överlappande cirkulär spray du arbeta dig hela vägen runt. Tvätta hjulen i en cirkelrörelse.
6

Skölj början båttrailer på sektionen som är närmast lastbilen anslutnings-och sprutar tillbaka så tvålen rinner av baksidan av transporten. Kom ihåg att skölja hjulen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103480.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.