Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar Alpha 1 Gimbal Bearings

Diagnosen av en dålig gimbal bäring på en Mercruiser Alpha 1, eller bara om någon annan ut-enhet, är lätt. När operatören vrider ratten i endera riktningen, gör en dålig gimbal försedda med ett särskiljande morrande ljud. Detta är den punkt där de flesta båtägare ringa en mekaniker på deras marina eller båt återförsäljare och ställa in tid för att få problemet löst. Men i verkligheten, installera ett gimbal bäring i en Alpha 1-utrustad drivlina bara innebär att ta bort den ur enheten, bell bostäder och gamla gimbal lagret. Då är det dags att installera den nya Alpha 1 gimbal lagret. Saker du behöver
1/2-tums enhet hylsnyckel förlängning
Gimbal bärande förare
Visa fler instruktioner
1

Placera den nya kardanringen lagret vinkelrätt mot kardankåpa så att hålet för smörjningen i lagret linje med smörjnippel på kardankåpa. Slip gimbal lagret i kardankåpa så långt det går.
2

Slip den fyrkantiga änden av en 1/2-tums enhet hylsnyckel förlängning genom inre lagerbana gimbal bäring från vänster sida, vila torget huvudet på insidan av den inre lagerbanan av lagret. Addera 3

Rotera gimbal lagret i huset så långt som möjligt genom att sätta press på utsidan av inre lagerbanan med den runda delen av hylsnyckel förlängning.
4

Slip den korta tappen av en kardanupphängning bärande drivrutinen i den inre lagerbanan av kardanupphängningen lagret. Slå den andra änden av gimbal lagret föraren med en hammare tills gimbal lagersäten, slutföra installationen av Alpha 1 gimbal lagret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104683.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.