Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man rengör botten av en båt i Florida

botten av en båt, även kallad skrovet, är det område som oftast i kontakt med vatten. Detta innebär att det krävs kontinuerligt rengöring för att stanna i gott skick. Båtar i Florida kräver extra skydd på grund av den intensiva UV-strålar från solen. Alla båtar ska ha sina bottnar rengöras minst en gång i månaden, som de flesta människor kan göra på egen hand. Saker du behöver
Slang
Bucket
Hull Cleaner Review Sponge
Soft UV handduk
vaxskyddande
Visa fler instruktioner
1 < p> Flytta din båt på torra land och ett område med en slang i närheten. Dra mindre båtar som kajaker och kanoter från vattnet och använda en båttrailer för stora båtar.
2

Vänd mindre båtar upp och ner med botten uppåt. Behåll större båtar som de har rätt sida upp på släpet.
3

Spray ner botten av båten med färskvatten från en slang. Små båtar är lätt att spruta, medan stora båtar kräver att du böja sig ner och spraya dem underifrån.
4

Häll skrovet renare i en hink och tillsätt vatten. Hull renare produkter varierar, så följ anvisningarna på förpackningen. De finns på båtliv leverans butiker och online.
5

Applicera blandningen till botten av din båt med hjälp av en svamp medan båten fortfarande är våt. Små båtar kommer att vara snabb och enkel, medan större båtar kräver att du går under och applicera blandningen.
6

Skölj av båten med hjälp av slangen och sedan torka av med en mjuk handduk. Större båtar kan kräva några handdukar för att göra jobbet.
7

Applicera en UV skyddande vax till skrovet när du är genom rengöring. Detta är särskilt viktigt i en plats som Florida och kommer att bidra till att förhindra rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103660.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.