Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur man installerar en Bimini Top

Bimini toppar ger ett perfekt sätt att skydda sig mot de starka solstrålarna eller annat hårt väder när du är på din båt. Inte nog med att de tjänar som en skyddsanordning, lägger de också färg och stil till din båt. Installera en Bimini-Top är enkelt, förutsatt att du vet rätt steg att följa. När du har monterat den Bimini-Top, kan installationen göras på en vind. Du behöver bara några få verktyg och lite hjälp från en vän att slutföra denna uppgift. Saker du behöver
Chalk
Måttband
Borrmaskin med 9/64-inch borr
nr 10 plåt skruvar
skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Har någon hålla Bimini top ovanpå båten medan du markera positionen för gångjärnen, som kommer att knytas till båtens reling, med en ljus krita. Reling avser Wale på båtens ovansida.
2

Ta ut din måttband och mäta positionen av gångjärnen baserat på de märken som du gjort. Detta kommer att se till att Bimini-Top är inriktad på rätt sätt och kommer inte att vara instabil när du seglar.
3

Borra hålen för bästa däck gångjärn. Urholka hålen om du borrar i glasfiber för att undvika sprickbildning. Säkra däck gångjärnen genom att installera skruvar med minst en tum.
4

Placera Bimini-Top ovanpå hålen, fästa ändarna av dess långa bågar på plats. Höj Bimini top till en upprätt position medan du justerar sina nedhållande band till omkring 45 till 60 grader.
5

Kontrollera ögat remmar positioner och markera dem på relingen på båten. Kontrollera att se till att båda sidor är exakt mittemot varandra innan borra styrhål för ögat remmar. Fäst banden med metall skruvar, dra åt dem med din skruvmejsel.
6

Fäst ögat remmar 'karbinhakar och justera remmarna för att slutföra installationen av Bimini-Top.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103886.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.