Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Detroit Diesel 8V 92 Specifikationer

Ofta används i båtar, är Detroit Diesel 8V-92 en stor och kraftfull motor som har förlitat sig på i åratal. Medan andra tillverkare gör båtmotorer, som Caterpillar, Volvo och Yanmar, är Detroit Diesel unik i sin makt, styrka och operativa delar. Med ett serviceavtal rekord andra företag inte kan konkurrera med, har Detroit Diesel skapat en pålitlig motor ur 8V-92 som inte kan parallellkopplas. Grunderna

Detroit Diesel 8V-92 är en V8-motor dimensionerad för maximalt 388 hästkrafter vid 2.300 varv per minut. Den borrning och slaglängd av denna motor beror på vilket program men har en liten borrning och longroke jämfört med fyra-cykel engines.The 8V-92 är 5,42 meter lång, 3,75 meter bred och 3,92 meter hög. Denna motor är en av de tyngre båtmotorer, jämfört med liknande storlek motorer, vid 3230 £. Eftersom denna motor är så stor, är det sällan används på 30 till 40 fot båtar. Yachts är populära användningsområden för dessa motorer.
Två cykel

8V-92 är en tvåtaktsmotor. Detta betyder att motorn har en fläkt och fyra avgasventiler och fungerar ungefär som en utombordsmotor. Den nedåtriktade inriktningen av kolvarna, förbi hålen i cylinderfodret, orsakar luft att nå sophantering punkter i motorn. Fläkten tvingar sedan luft i gallerier. Tryckluft tvingar då gaser som har bränts genom avgasventilerna. Förbränningen cykeln är klar på bara två cykler från denna process, vilket ger att utse en tvåtaktsmotor. Denna process är mer effektiv och orsakar en större effektförstärkning. Motorn har både vattenmantlar och gallerier luft, som ökar komplexiteten av motorblocket. Detroit Diesel tvåtaktsmotorer har dubbla interna delar än andra V8 båtmotorer. Denna motor har mer vridmoment vid lägre varvtal, men har en lägre varvtalsområdet jämfört med liknande program båtmotorer.
Extra delar

Även om Detroit Diesel har fördubbla de delar av sina konkurrenter, är kostnaden för att upprätthålla dessa delar relativt billigt. Detroit Diesel är den största tillverkaren av dieselmotorer så de har mycket stora produktionstakt. Detta håller priserna nere samt att Detroit Diesel delar är utbytbara. Nackdelen med så många delar är större slitage problem. Dessutom är mer underhåll behövs för att upprätthålla denna motor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/103831.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.