Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur till Spår en rutt på en båt med Google

Olika webbplatser kan du spåra båt rutter genom Google maps. Kommersiella fartyg är skyldiga att sända information via en Automatic Identification System (AIS), som spårar fartygens platser genom GPS och överför information som fartygets namn, kurs och fart. Använda AIS, kan webbplatser spåra båt rutter med Google Maps i nästan realtid. Vissa webbplatser kräver en abonnemangsavgift, andra är gratis men kan ge begränsade data eller har en fördröjning i informationen. Båten spårningsprogram är endast för kommersiella fartyg. Du kan inte spåra en privat båtens kurs inte dess ägare väljer att ladda upp sin information. Instruktioner
1

Sök efter en webbplats som ger båten spårning. Olika webbplatser erbjuder olika information med hjälp av Google Maps. Marine Traffic (marinetraffic.com) är en gratis webbplats som visar detaljerad realtidsinformation om tusentals båtar på havet. Vessel Tracker (vesseltracker.com) är en annan webbplats som ger information men det laddas en abonnemangsavgift.
2

Logga in på en båt trafik webbplats. Välj ett visst område genom att titta på Google Maps och plocka den destination du vill. Kartan zoomar in till det aktuella området så att du kan se var alla båtarna ligger. Båtar brukar representeras av färgade flaggor eller andra symboler på kartan.
3

Sök efter en båt. På de flesta webbplatser, kan du begränsa din sökning genom att välja båttyp, namn på båt eller en specifik port.
4

Välj en båt. När du klickar på en ikon, kommer mer detaljerad information om båten visas såsom hastighet, destination, vilken typ av båt, och en bild.
5

Klicka på "Visa Båtens spår" och kartan kommer att dra en linje på Google karta för att visa dig vägen båten har färdats så långt tills dess planerade stopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104432.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.