Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Båtar >> Content

Hur fixar Gelcoat Oxidation

Att hålla detta showroom glans på en båt är något som ger de flesta båtägare stor stolthet. Men på grund av olika omständigheter, några utanför deras kontroll, vissa båtägare låter sina båtar för att förfalla. Efter en säsong utan underhåll, oxiderar gelcoat på en båt, förlora sin glans. Fastställande att oxidation tar lite tid och tålamod, men resultatet är alltid glädjande. Saker du behöver
Boat tvättkoncentrat
plasthink
Sponge
Glasfiber Rubbing
butik trasa
Electric buffert
Extra polering pads
Båt polering Båt vax
Visa fler instruktioner
1

Öppna en behållare av båt tvättkoncentrat. Häll den rekommenderade mängden av koncentrat i hinken och blanda med den rekommenderade mängden rent vatten. Tvätta oxiderade gelcoat och skölj med rent vatten. Låt den oxiderade gelcoat torr.
2

Ansök glasfiber Rubbing jämnt till den oxiderade gelcoat med en trasa. Buff ytan med den elektriska buffert tills oxidationen är borta. Ändra polering pads som de täppa med gnugga förening.
3

Installera en ren pad på den elektriska bufferten. Applicera ett lager av båt polish till det område som tidigare behandlats med gnugga förening. Båt polish kommer att eliminera polerrosor kvar av gnugga föreningen. Buff båten polera med den elektriska bufferten, byta kuddar som de täppa med polish.
4

Installera en ny polerrondell på elektrisk buffert. Applicera ett lager vax på den polerade ytan med en ren butik trasa. Låt vaxet torka till en dimma. Buff bort diset med elektrisk buffert, byta kuddar som kuddar täppa med vax, slutföra reparationen gelcoat oxidation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/boats/104627.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.